Bedava Türkçe Oyunlar

Forum » NetMagazin » "Dayak Yedim Boşanıyorum"

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder

unfo/given

| çevrimiçi meLek |

Mesaj"Dayak Yedim Boşanıyorum"

"Dayak Yedim Boşanıyorum"

Bir yıl önce Vepa’nın veliahtı Tuncer Öztarhan ile evlenen sunucu Ece Erken, eşinin sözlü ve fiili şiddetine dayanamayarak boşanma davası açtı.

Avukatı Aydın Kurban vasıtasıyla Sarıyer Aile Mahkemesi’ne dilekçe gönderen Erken, eşinden 1.5 milyon YTL nafaka, 500 bin YTL de tazminat istiyor...

Yedi yıldır birlikte olduğu Vepa’nın veliahtı Tuncer Öztarhan ile geçtiğimiz yıl nikah masasına oturan Ece Erken, eşinin kendisine sürekli şiddet uygulamasından dolayı boşanma davası açtı. Geçtiğimiz yıl ekim ayında Paris dönüşünde uçakta eşinden dayak yiyen ancak bu olayı yalanlayarak gizleyen Ece Erken, avukatı Aydın Kurban vasıtasıyla Sarıyer Aile Mahkemesi’ne gönderdiği boşanma dilekçesinde, uçaktaki dayak olayını anlatarak, şiddete ilk kez bu seyahatte maruz kaldığını ve devamının da geldiği belirtti. Aynı dilekçede o günden sonra eşinin defalarca kendisine hem sözlü hem de fiili olarak şiddet uyguladığına yer veren, bir keresinde de çenesinden aldığı darbe yüzünden hastanede tedavi olduğunu anlatan genç sunucu, bütün bu yaşadıklarına yakın arkadışı Yeliz Şar’ın da tanık olduğunu söyleyerek, Şar’ı şahit olarak gösterdi.

Kelebek'in haberine göre, Ece Erken’in avukatı Aydın Kurban’ın hazırladığı boşanma dilekçesindeki iddiaları:

Müvekkilemin yaşadığı ilk şiddet olayı, Ekim 2007’de tarafların birlikte gittikleri bir seyahat dönüşü uçakta gerçekleşmiştir. Uçaktaki hostesler de söz konusu olaya şahit olmuşlardır. Müvekkilem ne olduğunu anlayamadan davalının darbelerinden kurtulup hosteslerin yardımıyla eşinin yanından ayrılmış ve saatler sonra sakinleşebilmiştir. Söz konusu olay tüm basına yansımış ve müvekkilem eşi tarafından dövülen kadın başlıklarıyla gazetelerde yer almıştır.

Davalı eş, bu olaydan sonra yaptığı hatayı anlayarak ve müvekkilemin yaşadığı üzüntüyü görüp müvekkilemden özür dilemiş, bir daha tekrarlanmayacağını belirterek müvekkilemin gönlünü almıştır.

Ancak bu olaydan sonra hiçbir şey davalının dediği gibi gerçekleşmemiş aksine davalı müvekkileme son derece saygısız, hakaret ve aşağılama içeren laflar etmeye başlayıp daha da ileri giderek her türlü küfürü etmekten kaçınmamıştır. Davalı arkadaşlarının yanında dahi müvekkilemi aşağılayıp, defalarca sinkaflı sözler sarfederek müvekkilemi derin üzüntü içerisine sokmuştur. Davalı eş, alkol kullanmakta olup, bir evliliği temelinden sarsıcı kötü alışkanlıklara sahiptir.

Müvekkilem yaşananlara anlam vermeye çalışırken ikinci şiddet olayı gerçekleşmiştir... Olay tarafların aile konutunda gerçekleşmiştir. Davalı eş yine son derece alkollü bir şekilde müvekkileme saldırmış ve müvekkilem üzerinde şiddet uygulayarak yüzünde ve vücudunda darbeler bırakmıştır.

Davalı eş evliliği süresince ve müvekkilemi evden kovmasından sonra dahi müvekkilemin cep telefonuna küfür, tehdit ve hakaret içeren mesajlar çekmiş ve çekmektedir. Müvekkilem artık evliliğinin devam etmeyeceğine emin olmuş ve eşyalarının bir kısmını toplayarak ailesinin yanına gitmiştir.

Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!!
    Kayıt olmak için BURAYA
    yada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız

Çevrimdışı 13 Ağu 2008 12:49 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Bedava Türkçe Oyun Oyunlar

aksi

Ece'yi çok severim şahsen ama son yıllarda bazı hareketleri sempatik gelmemeye başlamıştı.

Çevrimdışı 13 Ağu 2008 02:24 pm
Tüm çalışmalarını göster  

ivan

Hayırlısı ola :)

Çevrimdışı 13 Ağu 2008 03:24 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Ice Man

Eski Toprak

MesajRe: "Dayak Yedim Boşanıyorum"

unfo/given demiş ki:
Avukatı Aydın Kurban vasıtasıyla Sarıyer Aile Mahkemesi’ne dilekçe gönderen Erken, eşinden 1.5 milyon YTL nafaka, 500 bin YTL de tazminat istiyor...

Yok artık Lebron. o ne

Çevrimdışı 13 Ağu 2008 04:54 pm
Tüm çalışmalarını göster  

aksi

unfo/given demiş ki:

Zaten o yüzden evlenmeye yanaşamıyor insan =) hoş öyle milyarlarımız yok ama olanı da kavga ederek ayrıldığım birisine vermek sinir bozucu bir durum olsa gerek çok mulu

Çevrimdışı 13 Ağu 2008 05:47 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Galatasaray
Atıldı

Ben ne zaman emektar olucağım?:D

MesajRe: "Dayak Yedim Boşanıyorum"

Ice Man demiş ki:
unfo/given demiş ki:

Yok artık Lebron. o ne

hahah hohoho

Çevrimdışı 14 Ağu 2008 10:43 am
Tüm çalışmalarını göster  

Yeni Başlık Gönder    Cevap Gönder

Forum » NetMagazin » "Dayak Yedim Boşanıyorum" 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) 

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Son Mesaj
Yeni mesaj yok Önemli: " Sagopa Kajmer "Baytar ve ... qiyotin Rap 1
16 Oca 2007 07:07 pm 
Yeni mesaj yok "4 kadından tokat yedim" unfo/given NetMagazin 1
01 Haz 2008 04:05 pm 
Yeni mesaj yok 4 kadından dayak yedim unfo/given NetMagazin 4
06 Eyl 2007 08:06 pm 
Yeni mesaj yok Evrenin "İlk Sebep"i ve &qu... ivan Felsefe 0
27 Ağu 2007 09:25 am 
Yeni mesaj yok Matematatikte kullandığımız "x&q... ivan Biliyor muydunuz? 2
22 Eyl 2007 09:56 pm