Forum » Fotoğraf Yarışması » 1. Aksiyim Fotoğraf Yarışması Başlıyor ..

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder

unfo/given

| çevrimiçi meLek |

Mesaj1. Aksiyim Fotoğraf Yarışması Başlıyor ..

Yepyeni , eşsiz bir yarışmayLa eğLeneLim biraz da hobaa Bu sefer de fotoğraf çekme beceriLerimiz konuşucak füüü üü Hep birLikte 'an'Larımızı öLümsüzLeştirmek diLeğiyLe (:

Fotoğraf Yarışması KatıLım ŞartLarı :

-Yarışmada tüm forum kuralları aynen geçerlidir.

-Yarışmacı olabilmeniz için gönderdiğiniz fotoğrafın çekimi size ait olmalıdır..

-Fotoğrafın size ait olduğuna karar verebilmemiz için, bize göndereceğiniz fotoğraf ile aynı alanda çektiğiniz farklı 2'nci bir fotoğrafı da göndermeniz gerekmektedir..

-Katıldığınız fotoğraf, daha sonra herhangi bir mazeret karşılığı değiştirilmeyecektir, lütfen iyi düşünün.

-Yarışmanın Konusu "Serbesttir"..

-Çektiğiniz fotoğrafLarı bize , üzerinde hiçbir oynama , değişikLik , photoshop müdehaLesi yapmadan , oLduğu gibi göndermeniz gerekmektedir .

-Göndereceğiniz Fotoğraflarda Çerçeve veya Çerçeveyi içeren herhangi bir efekt olmayacaktır..

-Göndereceğiniz Fotoğraflarda Söz, İmza, Nick, Rumuz, İsim vs. Bilgi kesinlikle olmaycaktır. aksi taktirde yarışmacı sayılmayacaksınız..( Makine Özelliği Olan Tarih ve Saat bu kurala dahil değildir..)

-Yarışmaya sadece tek bir fotoğrafLa katıLınabiLir.(Tabi ki yanında o aLanda çekiLmiş ikinci bir resim iLe birLite ..)

-Yarışma Fotoğrafları Tek Tek Ankete tabi tutulacak ve yarışma sonucuna kadar tamamen gizli tutulacaktır..

-Yarışma Ödülü Olarak "2008 Aksiyim Fotoğraf Yarışması Birincisi" Rankı verilecektir..

-Yarışmaya Katılım Süresi Başlangıçtan İtibaren 30 gün süre ile sınırlıdır, yani 20 Temmuz Pazar saat 23:30'a kadar çektiğiniz fotoğrafLarı bizLere iLetmeniz gerekmektedir.

-Yarışmaya Katılacağınız Foroğrafları
    Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!!
    Kayıt olmak için BURAYA
    yada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız
    veya
    Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!!
    Kayıt olmak için BURAYA
    yada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız
    'a özeL mesaj yahut da msn aracıLığıyLe göndermeniz gerekmektedir..ÖzeL mesaj atmak için yeterLi mesaj sayısı oLmayanLar bu başLığa durumLarını beLirtirLerse onLara uLaşıLacaktır .

Bizleri güzel karelerle tanıştırmanız dileğiyle melek ..

Herkesin makinesine kuvvet , koLay geLsin (=

En son unfo/given tarafından 15 Tem 2008 11:11 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi.
Çevrimdışı 21 Haz 2008 02:48 am
Tüm çalışmalarını göster  

MisKin

june '09 i'll come back (:

sevdim bu yarışmayı füüü üü
Çevrimdışı 21 Haz 2008 02:53 am
Tüm çalışmalarını göster  

Ice Man

Eski Toprak

MesajRe: 1. Aksiyim Fotoğraf Yarışması Başlıyor ..

unfo/given demiş ki:

-Resme yapılan photoshop müdahalesi, kontrast, renk doygunluğu, USM vb. gibi uygulamalar kabul edilebilir..( Not : Eğer uyguladığınız photoshop, efekt vs uygulamaları varsa lütfen sıralayınız.. Örnek : Blur, Lens, Kontrast vs.)

Bunun dışında güzel bir yarışma olacak sanırım.
Çevrimdışı 21 Haz 2008 02:58 am
Tüm çalışmalarını göster  

aksi

ice onlar fotoğrafa uygulanan ufak tefek düzeltmeler ki tabiki buna gerek var ise çeken açısından. illa bunları yapmak zorunda değiliz. bu arada ben de sevdim bu yarışmayı, bekliyorduk bayadır füüü üü şimdiden katılacaklara başarılar dilerim ımm

bu arada benim sınavdan sonraya kadar vakit olduğu için ayrıcana şanslıyım =) inşallah kafam da rahat olur sınav sonrası
Çevrimdışı 21 Haz 2008 05:03 am
Tüm çalışmalarını göster  

Ice Man

Eski Toprak

aksi demiş ki:
ice onlar fotoğrafa uygulanan ufak tefek düzeltmeler ki tabiki buna gerek var ise çeken açısından.

Herşeyin sadesini severim de o bakımdan füüü üü =)
Çevrimdışı 21 Haz 2008 10:51 am
Tüm çalışmalarını göster  

_ReaList_

## Bitimsiz Yolların Yolcusu ##

Ice Man demiş ki:
aksi demiş ki:
ice onlar fotoğrafa uygulanan ufak tefek düzeltmeler ki tabiki buna gerek var ise çeken açısından.

benle bu buz adam ayrı bedenlerde aynı ruhu taşıyoruz.
ulan herşeyimiz aynı. çok mulu
bence de fotoşop olmasın. hıh
Çevrimdışı 21 Haz 2008 11:24 am
Tüm çalışmalarını göster  

ivan

Benim katılmaya zamanım olmayacak o dönemlerde , neyse katılanlara başarılar beğendim
Gizli 21 Haz 2008 02:28 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Asi

Artık 'MeLek' DeğiLim..

_ReaList_ demiş ki:

Bence de oLmasın hıh

Zira photoshopta iyi kiiLer var aramızda füüü üü

Çevrimdışı 21 Haz 2008 10:20 pm
Tüm çalışmalarını göster  

unfo/given

| çevrimiçi meLek |

ArkadaşLar sizLerin de katkısıyla istenmeyen madde değiştiriLmiştir çok mulu ;

unfo demiş ki:
    -Çektiğiniz fotoğrafLarı bize , üzerinde hiçbir oynama , değişikLik , photoshop müdehaLesi yapmadan , oLduğu gibi göndermeniz gerekmektedir .

Photoshop'suz , renk doLgunLuksuz , kontrastsız fotoğrafLar diLerim çok mulu HayırLı oLsun (=

Çevrimdışı 22 Haz 2008 12:08 am
Tüm çalışmalarını göster  

Ice Man

Eski Toprak

_ReaList_ demiş ki:
Ice Man demiş ki:
aksi demiş ki:

benle bu buz adam ayrı bedenlerde aynı ruhu taşıyoruz.
ulan herşeyimiz aynı. çok mulu

Hocam maksat gönüller bir olsun, bedenler fani.
Çevrimdışı 22 Haz 2008 12:09 am
Tüm çalışmalarını göster  

Asi

Artık 'MeLek' DeğiLim..

unfo/given demiş ki:
    ArkadaşLar sizLerin de katkısıyla istenmeyen madde değiştiriLmiştir çok mulu ;

unfo demiş ki:

Photoshop'suz , renk doLgunLuksuz , kontrastsız fotoğrafLar diLerim çok mulu HayırLı oLsun (=

Bak işte şimdi oLdu hahah hohoho

Gerçekten 'an' Lık fotoLar göreceğiz demek ki

Arşime depoLayacağım yeni fotoLar demek hem bu çok mulu füüü üü

Çevrimdışı 22 Haz 2008 12:17 am
Tüm çalışmalarını göster  

Nefes

Adı Bende (ya)saklı...

Ben eski bir resimimle katılmayı planlıyorum.. fakat resmi çektiğim alana ait başka bir fotoğraf yok elimde ?
Çevrimdışı 22 Haz 2008 03:32 pm
Tüm çalışmalarını göster  

aksi

Nefes demiş ki:
Ben eski bir resimimle katılmayı planlıyorum.. fakat resmi çektiğim alana ait başka bir fotoğraf yok elimde ?

Kurallara eklemişler nefes, bundaki amaç çekilen fotonun katılan yarışmacı tarafından çekilip çekilmediğidir. bende de var eski fotolar ama bu kural yüzünden yeni bir tane çekmek zorundayım. bu arada deneme çekimi yapanlar oldumu acep füüü üü ha bide ödülümüz ne olucak =9 yani en azından bi rank vs olsa fena olmaz. ya da portalda o üye ile ilgili bir aylık tebrik mesajı yazabileceğimiz bi alan vs, bunları ben diyom da kendi başıma iş açıyorum hahah hohoho
Çevrimdışı 22 Haz 2008 06:48 pm
Tüm çalışmalarını göster  

enginKurt

..Life me why tire..?

aksi demiş ki:
Nefes demiş ki:

Kurallara eklemişler nefes, bundaki amaç çekilen fotonun katılan yarışmacı tarafından çekilip çekilmediğidir. bende de var eski fotolar ama bu kural yüzünden yeni bir tan