Bedava Türkçe Oyunlar

Forum » İlginç ya da Gerçek Hikayeler » 14 milyon Dolarlık Plaka

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder

ivan

Mesaj14 milyon Dolarlık Plaka

Birleşik Arap Emirlikleri'nde, üzerinde yalnızca "1" yazan bir araç plakası başkent Abu Dabi'deki yardım gecesinde düzenlenen müzayedede 14 milyon dolara satıldı.

Plakayı, Abu Dabi'nin önde gelen ve emlak işinden servet yapan bir ailesinin üyesi olan Said Huri'nin satın aldığı belirtildi.
Kaç tane aracı olduğunu ve hangi aracına bu tek haneli plakayı takacağını açıklamayı reddeden Huri, "Aldım çünkü en iyi sayı. Aldım çünkü dünyanın en iyisi olmak istiyorum" diye konuştu.
Zengin Körfez ülkesi Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki "gösterişli plaka" müzayedeleri geçen Mayıstan bu yana düzenleniyor. Emirlikler'de sıradan araç plakalarının üzerinde hem Arapça hem de Latin harf ve rakamları kullanılıyor. Huri'nin satın aldığı plakada ise yalnızca latince "1" rakamı bulunuyor.
Birleşik Arap Emirlikleri'nin resmi müzayede evi yetkililerinden yapılan açıklamaya göre, bu rekor satış, Said ile aralarında yalnız soyadı benzerliği bulunan borsa simsarı Telal Huri'nin üzerinde latince "5" yazan araç plakasının fiyatını geçti. Telal Huri'nin 6.8 milyon dolar verdiği "5" numaralı plaka Rolls-Royce marka aracını süslüyor.
Başka gösterişli araç plakalarının da satıldığı bu müzayededen elde edilen 24 milyon dolar gelir, trafik kazazedeleri için kurulan rehabilitasyon merkezine bağışlanacak.

Çevrimdışı 17 Şub 2008 01:37 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Bedava Türkçe Oyun Oyunlar

Raphish By

Yaşasın Tam Bağımsız Türkiye

Vay be

Çevrimdışı 17 Şub 2008 03:18 pm
Tüm çalışmalarını göster  

ozgurfb

yErİm sEnİ ÖsS

ne pkala imiş be, adamlar da para dolu tabi nereye harcayacaklarını şaşırıyorlar artık hahah hohoho hahah hohoho hahah hohoho

Çevrimdışı 17 Şub 2008 04:32 pm
Tüm çalışmalarını göster  

enginKurt

"..söbe!"

bence para var saten değer ;)

Çevrimdışı 18 Şub 2008 01:08 am
Tüm çalışmalarını göster  

bextor

::FuNDaMaNia::

boşuna demmeişler arap yağı bol bulunca ne yapar diye çok mulu gene biri bol bulmuş işte sonuç çok mulu

Çevrimdışı 20 Şub 2008 12:03 am
Tüm çalışmalarını göster  

__GaDDaR__

Fena halde asik :)

adamların parası bol değil mi istedikleri yere harcarlar işte böyle... o fiyata kaç tane hayır vakıfına yardım olur...

Çevrimdışı 06 Mar 2008 10:00 pm
Tüm çalışmalarını göster  

sirseri

vay bee
eyer bende zengin olsam hayir gecesi icin verirdim
ama nerde o zenginlik çok mulu

Çevrimdışı 24 Mar 2008 02:52 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Yeni Başlık Gönder    Cevap Gönder

Forum » İlginç ya da Gerçek Hikayeler » 14 milyon Dolarlık Plaka 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) 

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Son Mesaj
Yeni mesaj yok 2 milyon dolarlık pul Asi İlginç Haberler 1
06 Haz 2008 11:49 am 
Yeni mesaj yok 10 Milyon Dolarlık Poz! aksi Netvole 3
07 Arl 2008 10:14 pm 
Yeni mesaj yok Diyanet'ten 15 milyon dolarlık yeni cami aksi Türkiye Gündemi 1
16 Ağu 2008 01:29 pm 
Yeni mesaj yok Karayip Korsanları 55 milyon dolarlık... MisKin Sinema 5
18 Tem 2006 11:56 am 
Yeni mesaj yok ünlü hacker DVD john milyon dolarlık ... asi prens Dünya Gündemi 5
14 Haz 2007 08:39 am 

Sun Oyun Bedava Türkçe Oyunlar