Oyun

Forum » Aksiyim Online Video » Diğer... » erdoğanın ist bel başk. iken yaptığı bir konuşma

Yeni Başlık Gönder   

düşpare

sevgiye değer vermek; aslında ne zor bir iş

sen kendini kandır ne yaparsan yap ama:
sen bana sahte Atatürkçü diyemezsin sen asıl Atatürkçü değilsin çünkü öyle olsaydın beni kaygılarımı anlardın gerçekleri görürdün at gözlüğünü diline dolamazdın .sen benim gibi Atatürk'ü çok seven , ülkesi insanları öğrencileri(her geçen gün zorlaşıyor) işçisi emeklisi(akp sağolsun emeklilik yaşı 65!) dini için tasalanan ,Atatürk'ün kemikleri sızlıyodur diye düşünen
gençlerin ona layık olmadığı için üzülen onun sesini duyduğunda ağlayan istiklal marşını tüyleri diken diken okuyup gözleri dolan şehitlere yeterince üzülen bir insana sahte Atatürkçü diyemezsin beni yoksa anlardın asıl sen sahte Atatürkçüsün ayrıca dinimize laf atmayı da kes artık

çok okuduğunu söylüyosun vakit okumakla taraflı şeyler okumakla olmuyo bu işler önemli olan çok okumak değil doğru okumaktır.neyse senin düşüncen sana benim düşüncem bana .sana ampul ışığında mutluluklar.gözüne ne takarsan tak .ben orta yol için kardeşiz diyorum uzatma yeter artık bu konuya daha fazla zaman ayıramıcam

nickin gibi gerçekçi değilsin SENİN İÇİN RAHAT OLSUN GÖNLÜMÜZDE YANAN MEŞALE HİÇ BİR ZAMAN SÖNMÜYECEK BİR GÜN GELECEK SEN DE GÖRECEKSİN...

Çevrimdışı 07 Tem 2008 01:04 pm
Tüm çalışmalarını göster  

pamukprenses

T-Rap

düşpare demiş ki:
elifle bana katılman beklenmezdi zaten ama keşke insanlar duygularını bırakıp biraz düşünebilse okusa araştırsa gerçekler ortada ama neyse herkesin kendine burda sadece paylaşım olmuş elif tarafından başka taraflara çekenlerin canı sağolsun herşeyden önce biz hem türk hem müzlüman olarak kardeşiz

SAYGILAR
hayır ben sana yanlış düşünüyorsun demedim zaten ben sadece onların düşüncesine katılıyorum hepsi bu 'katılman beklenmezdi' tarzında sözler sarfetmesen daha iyi olur.Neyse ben karışmayayım ama nolursa olsun herkese saygı göster yinede sen bilirsin.

Çevrimdışı 07 Tem 2008 03:38 pm
Tüm çalışmalarını göster  

pamukprenses

T-Rap

ben konuya karışmıyorum herkesin kendi görüşüdür ama nolursa olsun (yanlış düşünülse dahi)saygı göstermek şart evet budur

Çevrimdışı 07 Tem 2008 03:50 pm
Tüm çalışmalarını göster  

_ReaList_

"Minekşem"

senin kaygılarını tabi ki anlayamayorum.çünkü ortada senin bir kaygın yok.kaygılı olanlar 80 yıldır ülkeyi istedikleri gibi sömüren ama şimdi fişleri kesilen, zrtık ceplerini rahatça dolduramayacak kişiler.ve bunu Atatürkçülük, laiklik kılıfına sokmaları.
vakit okumakla çok okunmuyor demek.çünkü vakit taraflı.
peki senin bana önerdiğin gazete cumhuriyet gazetesi son derece TARAFSIZ! değil mi hahah hohoho hahah hohoho hahah hohoho
komiksin sadece ve sadece komik..
Benim gerçekçiliğimi sen beliryecek değilsin.madem nicklerden konu açılmış ben de sana şunu söyleyeyim.sen de nickindeki gibi DÜŞler aleminde yaşamaya devam et.Birgün uyanacaksın.Ama o gün çok geç olacak...

dipnot: pamuk arkadaşlardan düşüncelerine SAYGI bekleme.Bne konunu başından beri her mesajımda koca koca Saygı yazdım ama maalesef..
arkadaşlarca okumayan, hiçbir şeyden haberdar olmayan, bazı söylenenlere körükörüne bağlanan gibi ithamlara maruz kaldım.
farklı düşünmeyeceksin arkadaş.onların düşündüğünü düşünmek zorundasın.onlar gibi düşünmüyotrsan okumuyorsun demektir.cahilsin demektir.
eee Deniz Baykal beyfendi ne demişti.size tek bir chp yeter.evet çok doğru bize tek bir parti yeter.başka partiye ne gerek var.bırakalım sadece tek parti olsun.1950 öncesi gibi.rahat rahat doldursunlar ceplerini çok mulu
ne diyelim herkesin doğrusu kendine.son söz yine sandıkta ama pro

Çevrimdışı 07 Tem 2008 07:27 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Galatasaray
Atıldı

Yaw sakın bana mesaj facebok tan geldi demeyin

Çevrimdışı 07 Tem 2008 09:03 pm
Tüm çalışmalarını göster  

düşpare

cumhuriyet gazetesi başta yazarları görmüş geçirmiş insanlar onlara katılmamak elde değil pamuk arkadaş kime katılırsa katılsın banane mümkünse benden uzak durun yeterince sinir bozucu olmaya başladın

ayrıca banane chp den akpyi tutmayan direkt chpli mi oluyo yuh k.bakma sana saygı duymayacağım inadına ayrıca sensin cahil sakın ola cevap yazma kıl oluyorum artık sana

Çevrimdışı 07 Tem 2008 09:36 pm
Tüm çalışmalarını göster  

_ReaList_

"Minekşem"

hahah hohoho hahah hohoho hahah hohoho hahah hohoho hahah hohoho

Çevrimdışı 07 Tem 2008 09:41 pm
Tüm çalışmalarını göster  

düşpare

cool piskilet

Çevrimdışı 07 Tem 2008 09:58 pm
Tüm çalışmalarını göster  

kandak

emekliye ayrılmıstır raharsız etmeyin

garfield demiş ki:
o şahsiyet benim ülkemi karış karış satıyor ,tüm gelir kaynaklarımızı birer birer yok edip bunu türbanla örtüyor,yüce İslam dinini her türlü işine alet ediyor ve insanların inançlarını sömürüyorsa ben o kişiyi hiç bir şekilde sayamam yoksa vicdanım beni rahat bırakır mı ? ben herşeyin, dönen dolapların farkındayım siz rahat olun

hem laik hem Müslümanım !!!

bu arada Bursa nutkunu ve gençliğe hitabeyi tekrar dikkatlice okumanızı tavsiye ederim

saygılar cool

yazını son metniniden baslıyacam gencliğe hitabeyi okumususn ne güzel acaba orhun abidelerini okudun mu Bilge Kagan ın yazdıklarını Ataturk ün gencliğe hitabesinin bir cok yeri ondan alıntıdır

rte ülkeyi sattı diyor merak ettim satılan bankalr sömürülemiyor
acaab sende mi sömürenleri savunuyorsunda o sebebden doalyımı ülke satılıyor dedin merak ettim yani hortumcu takımındanmısın

kusura bakma ama ülkeyi sömürenler hortumcular bizim kendi vatandasalrımızdı simdi hortumlanan bankalar vergi rekoru kırıyor ne haber

hem müslümanım hem laikim demişsisn müslümanlık hakkında ne biliyorsun laiklik hakkında ne biliyorsun (hırıstiyanlar hırıstiyan fesi görmektense osmanlı sarıgını tercih ederim derlerdi acaba hangi dinki benim bacımın basörtüsüne dil uzatır hangi özgürlük anlayısında var acaba

garfield demiş ki:
ben müslümanlık konusunda hassas davrandığımdandı ki bunlara karşıyım kendi işlerine müslümanlığı alet edemezler. ben bunların müslümanlığına da inanmıyorum kardeşim . bu nasıl müslümanlık. Irak ta Filistinde müslüman kardeşlerimiz ölürken neden seslerini çıkar mıyorlar?çünkü kendileri Amerika kuklaları!

ne demek pasaport parası falan sen beni ne sanıyosun dinsiz falan mı benim müslümanlığıma dil uzatamazsın . ben ülkemi o savunduklarından çok daha fazla seviyorum ve bu yüzden bu video yu buraya koydum .

ayrıca Önder Sav peygamberimle dalga geçtiyse tabiki onu kınarım yaptığını tasvip etmem tamam mı .

senin gibiler yüzünden dir ki bu satıcılar musallat olmuşlar başımıza ama bunlar da geçer Allah büyük !!!

sen filistin ıraktan bahsetmişsisn senin o sevdiğin gazete israil cocukları öldüürken lübnanda o israil haklı diyordu acaab cocukları öldürmek ne zaman haklı kılıyor yahudileri merak ettim satılmıs bir gazete mi acaba
ırak konusnda da aynılardı bende okudugum zamnlar oldu benim hikayelere karnım tok be

düşpare demiş ki:
*bak kardeşim Atatürk yunan bayrağına saygısı gereği basmamış onun yüceliğini gösterir tamam doğru fakat RTEnin BOP başkanlarından biri olduğunu bir araştır bakalım ülkemiz üzerinden oynanılan oyunları gör de sonra saygı duy bakalım duyabiliyosan.elife (ablam)katılıyorum Atatürkün de izindeyiz bu bir.ikincisi kusura bakma Atatürk yolundayız bu yüzden RTEye saygı duycak bişe bulamıyoruz.
*müslümanlığı alet ediyorlar şu şekilde:ak parti başa geçmeden önce türban meselesi diye bişe yoktu bu zamana kadar, onlar geldi (tek amaçları çok oy alıp yerlere düşmemek) başı açıkla başı kapalı kavgalı oldu ''istersen araştır''.başörtüsüne özgürlük deyip başı kapalı ablalarımızı kendi taraflarına çekmek istediler.bunu göremeyenin zaten at gözlüğü her daim gözündedir
*komünizm emperyalizmle ilgili bir şey yok burda sadece amerika düşmanlığı görmek seni neden bu kadar rahatsız etti????????????? acaba???eğer çok istiyorsan komünizm hakkında sen bişeler yaz da görelim ablam sedece ülkemize oynanan oyunlardan rahatsız olmuş ve yazmış biz burda komünistiz demedik
*e bi zamet de önder savı sen eleştir şuna dikkat et onun hakkında yazmadı diye onu seviyo anlamına gelmez .peygamberime laf atanı nasıl sevebiliriz ne diyosun bu resmen dinimize laf atmaktır sen neyle bizi itam ettiğinin farkındamısın
*kusura bakma senin gibiler demesi senin yüzünden aynı ülkede aynı dinin kardeşleriyiz ben de sevmem siz biz sağ sol olaylarını.senin gibiler diyo çünkü gerçekleri gören var göremeyen var at gözlüğü değil bizdeki araştırıp düşünüyoruz doğru yolu buluyoruz bişe bilmeden herşeye razı gelmiyoruz ''aman başbakanımız her sorunu hallediyo '' demiyoruz
*dipnot:laikliği kırk yıl sonra sorun eden bu hükümet şunu bilmiyo emin ol: din bedenen değil ruhen yaşanır .laiklik devlet işlerine dini alet etmemektir ama malesef bu hükümet laik değil laik olanlara laf atmaktan başka bişe yapmıyor
*************gerçeklleri görmen için sana tavsiyem cumhuriyet gazetesini oku unutmaki ilk ayet ''oku''dur araştır sonra konuş

GÜL KARDEŞİM GÜL GÜLMEK GÜZELDİR ALLAH AĞLATMASIN Kİ GÜL

evet rtl bob un es baskanıdır ama o hiçbirzaman israili savunmamıstır hiçbir zaman hamas ve hizbullaha(lübnanda ki) terörist dememiştir snein kartel medyan ve cumhuriyet gazeten ahriç onlar satılmıs gazetelerdir onalr vatanı için olenlere kına bile yakardır buna emin ol (hamas ve hizbullah lübanan daki)
sav a gelince Allah ona öyle bir ceza verirki o söylediklerien degildi Allah ı tanıyamadıgına öyle bir pişman olurki tarifi mümkün bile edilemez

laikliğe gellince devlet yönetimdekilerin inancı ne olursa olsun kesinlikle bir baskasının inancına mudahale edemez
ama bakıyorum siyasiler basörtüsü olunca karsı cıkıyorlar sonra demokrasi özgürlük ifade özgürlüğü kusura bakamyın benim dedelerim bir kac dinsiz ve bir kac vatan haini için canalrını feda etmedi
Ataturk un iznindeyiz demişsin acaba sende vataan hizmet edenleri beni gecerleri diye öldürmeyimi sdüsünüyorsun acaba (Kazım Karabekir pas olayını hatırla)
ayrıca Ataturk ü samsunan 50.000 dinar vererek yollayan Vahdettin dir
Kazım Karabekir pasanın yanına yani siz kimleri kandırdıgınızı sanıyorsunuz

evet oku kuranda ilk inen ayettir ama Allah oku derken cumhuriyet gazetesi gibi vatan hainleir savunan cuntacılık yapan fitne sokan milletin inanclarına dil uzatan(basörtülü bir domuz karikatürü yayınlamıstı cumhuriyet gazetesi hatırla istersen )
onları oku demiyor Allah diyor ki adam gibi oku Allah ı andıran ve hak adalet ve güzel seyler yazanları oku diyor sen ayati acıpğ okudugundan da emin degilim kur an ı okursan bana cok hak vereceksin anlayacagın dilden oku ama

düşpare demiş ki:
ayrıca bu vatan bizim bu millet bizim uzun zamanlar birlikte yaşanmış bu topraklarda müslümanca kardeşçe sen kolayını pasaportunu biliyorsan sen git k.bakma sen böyle bişe diyemezsin bir araştır RTEnin geçmişini sonra konuş müslümanlığımıza hassasiyetimiz olmadığını sen söyleyemzsin ve sen bir müslüman olarak bir gayet müslümana laf atmış oluyorsun

evet müslümanlıktan bahsetmişsin peygamber efendimiz demiş ki mülümanlar bir vucut gibidir birini bir yanı agrısa hepsi o acıyı ceker acaba o kartel medyan ve cumhuriyet gazetesi filistinde ve lübnanda cocuklar ölürken israili desdeklerken sen hangi medyayı savundun merak ettim ayrıca seytanı savunan seytandır bunu unutma

pamukprenses demiş ki:
ben Realist ve Kandak ın dediklerine katılıyorum.Ama herkesin kendi düşüncesi.Tartışmaya gerek yok bence beğendim

tarıtsalım be pamuk gercekler dökülüsn ki kimin ne oldugunu bilellim

düşpare demiş ki:
elifle bana katılman beklenmezdi zaten ama keşke insanlar duygularını bırakıp biraz düşünebilse okusa araştırsa gerçekler ortada ama neyse herkesin kendine burda sadece paylaşım olmuş elif tarafından başka taraflara çekenlerin canı sağolsun herşeyden önce biz hem türk hem müzlüman olarak kardeşiz

SAYGILAR

sen arastırdın mı merak ettim bak şimdi konusmalarına bakınca pek ianandırıcı bulamdım da sanki cuntacıların agız kokusu geliyor bazı yazılarında kızma ama malesef

garfield demiş ki:
ben filistin ve ırak ı örnek olarak verdim burda hiç bir kasıt yok tabiki hiçbir katliamı yada zulmü onaylıyamam.

önder savın yaptıklarını da ilk senden duydum bu yüzden bununla ilgili bir konu açamazdım.

senin o saygı duymamı istediğin insan bu ülkenin çiftçisine, köylüsüne ,emeklisine ,memuruna, günde 17 liraya, tuzla da çalışan işçisine ,üniversitelisine... ne kadar saygı duyuyorsa bende ona okadar saygı duyarım .

ve daha fazla uzatmak istemiyorum herkesin düşüncesi kendisine. yeter artık

önder sav dan bahsetneyin danimarka da karikaturu cizen adamı yaktılar bu medyatda pek duyulmasada ama hala sav diyor ya chp bir daah ki secimde barajı bırak asmayı bırak 100 km barajı göremz onlar Allah büyük

elen_x demiş ki:
2 tarafında haklı olduğu şeyler var bazı kısımları okuyabildimde sadece çok mulu ama şunu gördüm daha önceki tartışmalardan sonrada realist sen bi tayyip hayranısın ona bi laf edildimmi kendin alınıyon aşırı sempatin var sana göre atatürk gibi bişey olmuş o çok mulu konu ne olursa olsun din laikliğin felan sen mutalaka tayyibe bi değiniyon çok mulu ve herkesi dışlar garip yorumlarda bulunuyosun sadece onun yaptığı müslümanlık değil ama bunu unutmasan ii olur

Ve asıl konu bu konuşmaya gelince tayyip doğru demiş çalışmadan atatürk diyerek biyere gidemezsin hem laik hem müslüman olmak çok zordur bu ülkede laik olim dersen dinden çıkarsın ve kendini unutrsun ama açıklamanın tarzı bakımından hiç hoşda bulmuyorum nedense çok mulu çünkü bu bazı kesimlerin aşırı dikkatini çeker

arkadaslar ben sosyal demokrat bir adamın gokuyum öyle dogdum sonra millliyetci oldum askere gittim faşist oldum askerden sonra kur an ı mealinden bir okudum hepsi
[color=green]suan sadece vatan severim

ayrıca bizim ülkede günlük planlar yapılıyordu ilk defa tayip gelecege göre planlar yapıyor ama cuntacılar bunu göremez ben kim dogru kim haklı onun yanındayım kimse için de taviz veremem[/color]

düşpare demiş ki:
sen kendini kandır ne yaparsan yap ama:
sen bana sahte Atatürkçü diyemezsin sen asıl Atatürkçü değilsin çünkü öyle olsaydın beni kaygılarımı anlardın gerçekleri görürdün at gözlüğünü diline dolamazdın .sen benim gibi Atatürk'ü çok seven , ülkesi insanları öğrencileri(her geçen gün zorlaşıyor) işçisi emeklisi(akp sağolsun emeklilik yaşı 65!) dini için tasalanan ,Atatürk'ün kemikleri sızlıyodur diye düşünen
gençlerin ona layık olmadığı için üzülen onun sesini duyduğunda ağlayan istiklal marşını tüyleri diken diken okuyup gözleri dolan şehitlere yeterince üzülen bir insana sahte Atatürkçü diyemezsin beni yoksa anlardın asıl sen sahte Atatürkçüsün ayrıca dinimize laf atmayı da kes artık

çok okuduğunu söylüyosun vakit okumakla taraflı şeyler okumakla olmuyo bu işler önemli olan çok okumak değil doğru okumaktır.neyse senin düşüncen sana benim düşüncem bana .sana ampul ışığında mutluluklar.gözüne ne takarsan tak .ben orta yol için kardeşiz diyorum uzatma yeter artık bu konuya daha fazla zaman ayıramıcam

nickin gibi gerçekçi değilsin SENİN İÇİN RAHAT OLSUN GÖNLÜMÜZDE YANAN MEŞALE HİÇ BİR ZAMAN SÖNMÜYECEK BİR GÜN GELECEK SEN DE GÖRECEKSİN...

düş beni güldürdün
madem Ataturk cüsün de Ataturk hakkında bir kac haberden basak ne biliyorsun baan onu anlat bakalım anasının ve karısıssını biri kapalıydı cuma namazı kıldırıp hutbe okumustu meclisi acarken dua ile acmıstı acaab bu Ataturk irticacımıydı ne hemne dava acalım laiklik elden gidiyor diye baksana adam cuma hutbe falan okumus meclisi dua ile acmıs kesin irticacı Ataturk birde ülkeden masıonalrı kovup localarını kapatan Ataturk ama onları geri alan milli sef (ben o adamı tanımıyorum türk olduguna da emin degilim) ismet inönü köskte onurlarına yemek veren ünlü cumhuriyet gazetesinin bayraktarlıgını yapanb cuntacı sezer(eski cumhurbaskanı)
acaba kim Ataturkcü merak ettim sne mi ben mi
Ataturk ünde hatalrı olmustur ama ülke için elinden gelenin en iyisini yapmıs bir pasadır onu inkar eden benide bu vatan
Atatur mu dogru yapıyor ismet le sezer miıda inkar eder ama

pamukprenses demiş ki:
ben konuya karışmıyorum herkesin kendi görüşüdür ama nolursa olsun (yanlış düşünülse dahi)saygı göstermek şart evet budur

buna katılmıyorum yanlsı sa düzeltilmeli yanlısbir basakasına kötü örnek olur
bilgine pamuk

_ReaList_ demiş ki:
senin kaygılarını tabi ki anlayamayorum.çünkü ortada senin bir kaygın yok.kaygılı olanlar 80 yıldır ülkeyi istedikleri gibi sömüren ama şimdi fişleri kesilen, zrtık ceplerini rahatça dolduramayacak kişiler.ve bunu Atatürkçülük, laiklik kılıfına sokmaları.
vakit okumakla çok okunmuyor demek.çünkü vakit taraflı.
peki senin bana önerdiğin gazete cumhuriyet gazetesi son derece TARAFSIZ! değil mi hahah hohoho hahah hohoho hahah hohoho
komiksin sadece ve sadece komik..
Benim gerçekçiliğimi sen beliryecek değilsin.madem nicklerden konu açılmış ben de sana şunu söyleyeyim.sen de nickindeki gibi DÜŞler aleminde yaşamaya devam et.Birgün uyanacaksın.Ama o gün çok geç olacak...

dipnot: pamuk arkadaşlardan düşüncelerine SAYGI bekleme.Bne konunu başından beri her mesajımda koca koca Saygı yazdım ama maalesef..
arkadaşlarca okumayan, hiçbir şeyden haberdar olmayan, bazı söylenenlere körükörüne bağlanan gibi ithamlara maruz kaldım.
farklı düşünmeyeceksin arkadaş.onların düşündüğünü düşünmek zorundasın.onlar gibi düşünmüyotrsan okumuyorsun demektir.cahilsin demektir.
eee Deniz Baykal beyfendi ne demişti.size tek bir chp yeter.evet çok doğru bize tek bir parti yeter.başka partiye ne gerek var.bırakalım sadece tek parti olsun.1950 öncesi gibi.rahat rahat doldursunlar ceplerini çok mulu
ne diyelim herkesin doğrusu kendine.son söz yine sandıkta ama pro

realist saygı gerekli her ne konuda olursa olsun
ayrıca telasa düşmeleri dogaldır cünkü cıkar carkları dönmez oldu
ama üzülüyorum ki bu kişiler bazıalrını da etkileyebiliyorlar baksana arkadas ao sebeble saygı duy onlaar realist onalrad zamanla hataalrını anlarlar (cumhuriyet gazetesinin aslında cunta haberlerle kendileiren bomba atarak traj arttırmay calsımalarından doalyı)
deniz baykal secim zamanı basörtüsü dagıtıp ben karsı degilim derken sonar milletin özgürlüğüne dayanamayıp cemkiren bir adam denizi salal gitsin ben adını bile anmıy6r40 dedelerimizin sehitlerimizin kemikleir sızlıyorda

düşpare demiş ki:
cumhuriyet gazetesi başta yazarları görmüş geçirmiş insanlar onlara katılmamak elde değil pamuk arkadaş kime katılırsa katılsın banane mümkünse benden uzak durun yeterince sinir bozucu olmaya başladın

ayrıca banane chp den akpyi tutmayan direkt chpli mi oluyo yuh k.bakma sana saygı duymayacağım inadına ayrıca sensin cahil sakın ola cevap yazma kıl oluyorum artık sana

evet cumhuriyet yazaralrı gün görmüş gecirmiş insanlar iki kurus için hertürlü haberi yapabilen cuntacıları savunan ikiye bir felaket tellallıgı yapan ama sadece bir iki okuru olan baska olmayan olmayacakda olan o sebeble cuntacı pasalara(suan tutuklu olanlardan birine) bana 100.000 ytl ver taburuna bedava gazete dagıtayım gibi ülke parasın nerelere harcattıgını bu sekilde gösteren ve buna örnek olup yetimlerin kanınj bu sekilde emen bir gazete ben para vermem oan kazanmasınlar sonra ban darbe olarak döner o işte gün görmiş gecirmiş yazarlar o cıkarcılar

Çevrimdışı 08 Tem 2008 12:18 am
Tüm çalışmalarını göster  

kandak

emekliye ayrılmıstır raharsız etmeyin

div class="row6">Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!!
Kayıt olmak için BURAYA
yada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız

birde bu linke girip okuyun onlarad cumhuriyet gazetesi okurlardı hahah hohoho

Çevrimdışı 08 Tem 2008 12:45 am
Tüm çalışmalarını göster  

_ReaList_

"Minekşem"

bu link verdiğin son mesajını silmelisin kandak.
TARAFSIZ! cumhuriyet gazetesi okuru olan bu arkadaşların; Türkiyede okuyan, gerçekleri gören, tek doğru düşünen bu arkadaşların; bu okuma aşkıyla tutuşan sevdalıların o linkteki yazılanları BAŞINDAN AŞAĞIYA, NOKTASINI ATLAMAYARAK, DİKKATLE OKUDUĞUNA ADIM GİBİ EMİNİM......

Ey büyük okuma sevdalıları sizii.Durmak yok kendinmizi kandırmaya devam hahah hohoho hahah hohoho hahah hohoho

Çevrimdışı 08 Tem 2008 06:59 am
Tüm çalışmalarını göster  

pamukprenses

T-Rap

kandak demiş ki:

pamukprenses demiş ki:
ben Realist ve Kandak ın dediklerine katılıyorum.Ama herkesin kendi düşüncesi.Tartışmaya gerek yok bence beğendim

tarıtsalım be pamuk gercekler dökülüsn ki kimin ne oldugunu bilellimtamam tartışılsın da herkes yine kendi düşüncesinde olacığı için birbirinizi kıramaya gerek yok bence.Siz bilirsiniz yinede çok mulu

pamukprenses demiş ki:

buna katılmıyorum yanlsı sa düzeltilmeli yanlısbir basakasına kötü örnek olur
bilgine pamuk

dipnot: pamuk arkadaşlardan düşüncelerine SAYGI bekleme.
neyse arkadaşlar kötü bir amacım yoktu sadece saygı istemiştim hepsi buydu.Bir şey demeyeyim.Size iyi muhabbetler

Çevrimdışı 08 Tem 2008 09:55 am
Tüm çalışmalarını göster  

pamukprenses

T-Rap

Düşpare çoğu cevapta bana kızmışsın iyi de ben sana hiç 1şey demedim tanımıyorum bile seni.Neyse herkesten kırdıysam yinede özür dileyeyim sizden küçük olarak karışmıyorum iyi muhabbetler füüü üü

Çevrimdışı 08 Tem 2008 01:15 pm
Tüm çalışmalarını göster  

KarGoManiA

Hem Laik hem Müslşüman olunmaz! cümlesine katılacak kişilerin bu sitede barınmasına üzüldüm...

Böyle insanların acilen kitaplar okuyup laiklik ve MÜSLÜMANLIĞI öğrenmesi lazım...

Müslümanlığı kafanıza göre veya ULEMA ların dediklerine göre şekillendiremezsiniz...!!!

Laiklik olmasaydı bu ülkede hiçbirimizin Babası Türkiye Cumh. Evladı olmazdı , ne demek istediğimi anlamışsınızdır umarım...

Bide kişisel nacizhane görüşüm...CAHİLİN DİNİ OLMAZ! Yani bu arkadaşlara ithafen!

Çevrimdışı 08 Tem 2008 04:09 pm
Tüm çalışmalarını göster  

pamukprenses

T-Rap

bu konu kilitlense daha iyi olacak bence yoksa herkes birbirini yanlış anlıyor confuse

Çevrimdışı 08 Tem 2008 04:58 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Yeni Başlık Gönder   

Forum » Aksiyim Online Video » Diğer... » erdoğanın ist bel başk. iken yaptığı bir konuşma 2. sayfa (Toplam 3 sayfa) 

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Son Mesaj
Yeni mesaj yok Gidiyorum Başk Bir Şehrine Kalbimin aFFeDiLMEyeN Resimlerle Şiirler [Arşiv 2007] 0
06 Ekm 2006 06:44 pm 
Yeni mesaj yok Atatürk'le yaptığı dans, eşini çıldır... Asi Türkiye Gündemi 0
Misafir

21 Haz 2009 02:12 pm 
Yeni mesaj yok tayyip erdoğanın msn listesi sanalcadi Komik Resimler 13
11 Ekm 2006 06:37 pm 
Yeni mesaj yok Ağardan Erdoğanın restine tepki:Mille... Raphish By Türkiye Gündemi 0
18 Tem 2007 07:56 am 
Yeni mesaj yok Sus ! Konuşma! ABUK_PRENSES Resimlerle Şiirler [Arşiv 2007] 5
26 Tem 2007 04:04 pm 

Sun Oyun Bedava Türkçe Oyunlar