Oyun

Forum » Sinema » Sinema Haberleri » 6 Yeni Film Vizyonda

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder

aksi

Ölsem google'dan aramısın?

Mesaj6 Yeni Film Vizyonda

Oscar'ın en iddialı filmi Benjamin Button'un Tuhaf Hikayesi ve Türk film Öldür Beni bu hafta sinemalarda...

Haftanın tek Türk filmi olan 'Öldür Beni' yönetmen Korhan Uğur'ın ilk uzun metrajlı filmi.

Fantastik bir konusu olan Öldür Beni'de, çeşitli köyleri gezip köy yaşantılarını ve yöresel yemekleri konu edindinen bir televizyon programı hazırlayan iki gencin başından geçen olaylar anlatılıyor.

13 dalda Oscar'a aday gösterilen David Fincher filmi Benjamin Button'un Tuhaf Hikayesi'nin başrollerinde Brad Pitt ve Cate Blanchett rol alıyor. Hayat saati tersine işleyen Benjamin, 80 yaşında bir adam olarak dünyaya gelir ve çevresindeki herkes yaşlanırken o tek başına gençleşmektedir...

Meryl Streep'in rahibe rolüyle karşımıza çıktığı Şüphe, karizmatik Rahip Flynn'ın , Rahibe Aloysius’un koyduğu katı gelenekleri yıkmak için gösterdiği çabayı konu alıyor.

En İyi Yabancı Film Oscar'ının en iddialı filmi olan İsrail yapımı Beşir'le Vals, 1982 Lübnan savaşı sırasında yaşanan bir olayı anlatan animasyon türünde bir film.

Komedi türündeki Gerçek Masallar'da uydurduğu hikayelerin gerçeğe dönüşmesiyle tüm ailesinin yaşamı tam bir karmaşaya dönüşen bir adamın hikayesi anlatılıyor.

Haftanın son filmi, Dünya ve Desie'de tamemen farklı nedenlerle Amsterdam’dan Fas’a doğru bir yolculuğa çıkan birbirinden oldukça farklı karakterlere sahip iki genç kızın macera dolu olaylar beklemektedir.

Çevrimdışı 06 Şub 2009 05:00 am
Tüm çalışmalarını göster  

ivan

Benjamin Button'un Tuhaf Hikayesi'ni bende çok merak ediyorum , en kısa zamanda izlemem lazım .. Konusu epey ilginç .. Brad Pitt'in de oyunculuğunu konuşturduğu bir film olarak düşünüyorum ..

Çevrimdışı 06 Şub 2009 01:54 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Yeni Başlık Gönder    Cevap Gönder

Forum » Sinema » Sinema Haberleri » 6 Yeni Film Vizyonda 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) 

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Son Mesaj
Yeni mesaj yok 4 Yeni Film Vizyonda [28 Kasım 2008] aksi Sinema Haberleri 1
28 Kas 2008 02:36 pm 
Yeni mesaj yok Vizyonda Bu Hafta Asi Sinema Haberleri 0
Misafir

05 Tem 2008 07:10 pm 
Yeni mesaj yok Vizyonda bu hafta [19 - 26 Mayıs 2007] syscor Sinema 0
21 May 2007 07:18 pm 
Yeni mesaj yok Amerikan Film Enstitüsü'nden En İyi 1... unfo/given Sinema 2
01 Tem 2007 04:12 pm 
Yeni mesaj yok "Yıldız Tozu-Stardust" Ekim... ivan Sinema Haberleri 0