Raphish By
Yaşasın Tam Bağımsız Türkiye
|
Üye no: 2,787
Başlık: 672
90768 Puan
|
|
Bin Ladin'e İngiliz gelin |
|
|
El Kaide liderinin 27 yaşındaki işadamı oğlu Ömer, Mısır'da tanıştığı 5 torun sahibi 51 yaşındaki İngiliz Jane Felix-Browne ile imam nikâhıyla evlendi.
El Kaide lideri Usame Bin Ladin'in 27 yaşındaki oğlu Ömer Usame Bin Ladin, 51 yaşındaki İngiliz Jane Felix-Browne ile evlendi.
İngiltere'de yayımlanan The Sun ve Times gazetelerinin haberlerine göre, önceki 5 evliliğinden 3 çocuğu ve 5 torunu olan Felix-Browne ile halen ilk eşi ve bir çocuğuyla Suudi Arabistan'da yaşayan ve hurda işiyle uğraşan Bin Ladin, geçen eylül ayında Mısır'da tanıştı. MS (multiple sclerosis) tedavisi için Mısır'a giden Felix-Browne, piramitlerin çevresinde atla gezerken Ömer Usame Bin Ladin'le karşılaşarak yakınlaştı. Geçen nisan ayında tekrar Mısır'a giden İngiliz kadın, yeniden görüştüğü Bin Ladin'e evlenme teklifi etti ve çift, imam nikâhıyla evlendi. Çift, şimdi Suudi Arabistan yönetiminin nikâhlarını onaylamasını bekliyor.
Müslüman olan ve Zeyne Muhammed El Sabah adını da kullanan Felix-Browne, kayınpederinin tüm dünyada aranan bir terörist lideri olmasına rağmen, oğlu Ömer Bin Ladin'in "temiz kalpli, dindar, sakin ve gerçek bir centilmen" olduğunu söyledi. Evlendikten sonra eşini yalnızca bir kez görebildiğini söyleyen Felix-Browne, Ömer Bin Ladin'in İngiltere'ye gidebilmesi için vize almaya çalışacağını belirtti.
Usame Bin Ladin'in oğluyla evlendiği için tepki çekebileceğini kabul eden İngiliz kadın, "Umarım insanlar beni yargılarken çok katı olmazlar. Ben oğluyla evlendim, babasıyla değil. O benim için yalnızca Ömer" dedi.
Felix-Browne, Ömer Bin Ladin'in babasını en son 2000 yılında Afganistan'da gördüğünü, savaşmanın doğru olmadığını düşündüğü için babasını terk ettiğini belirtti.

|
| |
|