Bedava Türkçe Oyunlar

Forum » İlginç ya da Gerçek Hikayeler » Bıyıkları 2 metreye ulaştı

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder

pamukprenses

takip edn ama takLit etmeyn!!

MesajBıyıkları 2 metreye ulaştı

Ordu'da yaşayan 75 yaşındaki Sıtkı Ekşi, yaklaşık 40 yıldır uzattığı, 2 metreye ulaşan bıyıklarıyla dikkat çekiyor.

Ordu'nun Mesudiye ilçesine bağlı Aşağı Gökçe köyünde yaşayan Ekşi, askerlikten sonra bıyık bırakmaya başladığını ve yaklaşık 40 yıldır bıyıklarını kesmediğini söyledi.

Türkiye bıyık yarışmasında daha önce 1 metre 35 santimetre olan bıyığıyla birinci olduğunu anlatan Sıtkı Ekşi, şimdi de 2 metreye ulaşan bıyıkları için kendine rakip aradığını belirtti. Yaşadığı sürece bıyıklarını kesmeyeceğini ve onlardan vazgeçemeyeceğini ifade eden Ekşi, şöyle dedi:

''Bıyıklarıma özel bakım uyguluyorum. Her sabah tarıyorum ve siyah boya ile ayda bir kere boyuyorum. Bıyıklarım uzun olduğu için toka ile tutturuyorum. Köyde bıyıklarıma oldukça ilgi var. Özellikle çocuklar bana köyde ''Palabıyık'' diyorlar, ancak zaman zaman çektikleri için bıyıklarım kısalıyor. Bu durumdan şikayetçiyim.''

Ekşi, çiftçilik yaptığı için bıyık uzatma konusunda engel yaşamadığını da kaydetti.

(AA)

Çevrimdışı 06 Tem 2008 05:36 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Bedava Türkçe Oyun Oyunlar

ivan

haha tipe bak çok mulu

Çevrimdışı 06 Tem 2008 06:24 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Yeni Başlık Gönder    Cevap Gönder

Forum » İlginç ya da Gerçek Hikayeler » Bıyıkları 2 metreye ulaştı 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) 

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Son Mesaj
Yeni mesaj yok Sıcaklık Gölgede 41 Dereceye Ulaştı aksi Günün Konusu 7
19 Ağu 2008 10:34 pm 
Yeni mesaj yok Kayıt yaptıran vekillerin sayısı 210'... Ice Man Türkiye Gündemi 0
29 Tem 2007 09:21 pm 
Yeni mesaj yok Hızlı tren saatte 303 kilometre hıza ... syscor Türkiye Gündemi 1
14 Eyl 2007 08:28 pm 

Sun Oyun Bedava Türkçe Oyunlar