| Ne kadar yaşarsan yaşa / Sevdiğin kadardır ömrün.. / Gülebildiğin kadar mutlusun / Üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin |
|
57% |
[ 4 ] |
| Bir sessizliği anlatmak için yazıldı bu şiir / Belki de anmak için bi damlacık bir sessizliği |
|
0% |
[ 0 ] |
| Öyle parçalandım ki ömrümde sevgiyle öfke arasında / Sevgi mi öfke vurdu / Öfke mi sevgi kaçırdı / İçim parçalandı arada |
|
0% |
[ 0 ] |
| Sade küçüklerimizin değil, büyüklerimizin de / Düştüğü bir tarihsel yanılgı / Çünkü sünnet değil, farzdır cumhuriyet |
|
14% |
[ 1 ] |
| Anayasası bu insanın / Emekleyen çocuktan / Uzayda koşana dek / Yürürlükte her zaman |
|
0% |
[ 0 ] |
| Yok efendim dedi yanımdaki adam / Gömlek değiştiriyor yılan / Bu hallerden anlarız dedi az çok / Biz de sınıf değişmiştik bi zaman |
|
14% |
[ 1 ] |
| Bayram nedir ki dedim kendi kendime / Bayram bir ömürdür ben gibi bir deliye |
|
0% |
[ 0 ] |
| Koştururken ardından o uçmaktaki devin / Daha başka tür aşklar, geniş sevdalar için / Açıldı nefesim, fikrim, canevim / Hayatta ben en çok babamı sevdim |
|
0% |
[ 0 ] |
| O tavanarası kadar kaldığında cürmün ve cirmin / Ölmek ki senin başlayıp da bitiremediğin allah bilir kaçıncı bin şiirin... |
|
0% |
[ 0 ] |
| Aşk olsun sana çocuk aşk olsun / acıyorsam sana anam avradım olsun |
|
0% |
[ 0 ] |
| Benim beğendiğim : |
|
0% |
[ 0 ] |
| Can Yücel okumuyorum / Can Yücel şiirlerini beğenmiyorum |