Bedava Türkçe Oyunlar

Forum » NetMagazin » İndir le geliyor

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder

syscor

WomanMaster

Mesajİndir le geliyor

5 yıl aradan sonra yeni albümüyle müzik dünyasına dönmeye hazırlanan Mustafa Sandal, çıkış şarkısı olarak "İndir"i seçti.

"Devamı Var" adlı yeni albümünü İskender Paydaş, Özgür Yedievli, Sinan Akçil, Erhan Bayrak ve Tolga Kılıç'tan oluşan aranjör ekibiyle bir yıllık çalışmanın sonunda tamamlayan Mustafa Sandal için geri sayım başladı. Yeni albüm 13 Haziran'da piyasada olacak.

Albümünden çok umutlu olduğunu söyleyen Sandal, "Bunun için 'hayatımın albümü' diyebilirim. Şarkılara çok güveniyorum. Şarkılarım yaza damgasını vuracak. Bir yıl boyunca hemen her gece stüdyoda sabahladık. Konser vermeyi, hayranlarımla olmayı çok özledim" dedi.

Çevrimdışı 12 Haz 2007 09:20 am
Tüm çalışmalarını göster  

Bedava Türkçe Oyun Oyunlar

aksi

=) biraz komik bi isim olmuş =)

Çevrimdışı 12 Haz 2007 10:31 am
Tüm çalışmalarını göster  

ivan

Alıntı:
Albümünden çok umutlu olduğunu söyleyen Sandal, "Bunun için 'hayatımın albümü' diyebilirim. Şarkılara çok güveniyorum. Şarkılarım yaza damgasını vuracak. Bir yıl boyunca hemen her gece stüdyoda sabahladık. Konser vermeyi, hayranlarımla olmayı çok özledim" dedi.

Hmm..İddialı demekki bu yaz için cool

Çevrimdışı 12 Haz 2007 02:37 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Yeni Başlık Gönder    Cevap Gönder

Forum » NetMagazin » İndir le geliyor 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) 

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Son Mesaj
Yeni mesaj yok Önemli: Windows Live Msn Messenger 9.0 / Fina... kandak Programlar 88
11 Arl 2008 11:52 pm 
Yeni mesaj yok Önemli: PES 2009 Full Türkçe Menü Yama [%100 ... aksi Oyun Yamaları 8
21 Ekm 2008 06:25 pm 
Yeni mesaj yok Anket: VLC Media Player 0.9.2 [Download - İn... aksi Programlar 6
12 Arl 2008 12:36 am 
Yeni mesaj yok PES 2009 Demo [Download - İndir] aksi Bilgisayar Oyunları (PC Game) 8
11 Ekm 2008 02:00 am 
Yeni mesaj yok FİFA 2008 Demo Çıktı Gel İndir Tek Link Raphish By Bilgisayar Oyunları (PC Game) 3
16 Eyl 2007 07:05 am 

Sun Oyun Bedava Türkçe Oyunlar