Bedava Türkçe Oyunlar

Forum » Fıkralar » iş arayan gayserili

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder

__GaDDaR__

Fena halde asik :)

Mesajiş arayan gayserili

Bir gün gayserilinin biri istanbula iş aramaya gider ve gezerken fabrikanın birinde iş ilanı görür güvenliğe gider oda müdürün yanına gönderir selamınaleyküm der ve müdürün odasına girer müdürde aleykümselam der buyur nası yardımcı olabilirim diye adama sorar adam ben iş müracatı için geldim der müdür adamın konuşmasından Kayserili olduğunu anlar ni iş yaparsın diye sorar adamda ni iş olursa yaparım yiterki iş olsun der müdür gülmeye başlar adam müdür gülünce acaba yanlış bişeymi söyledim der kendikendine müdür hemşerim sen nirelisin der adam gayseriliyim deyince müdür yine güler adamniye gülüyosunuz deyince müdür bende gayseriliyimde ondan gülüyorum adam dayanamaz sorar müdürüm sen kaç senedir burda müdürsün müdür 3 senedir niye sordun adam daha bu fabrikayı 3 senedir üstüne yürütemedinmi sen nası gayserilisin deyince müdür yürütmeye yürütecektimde fabrikanın sahibi de gayserili

Çevrimdışı 23 Eyl 2006 07:29 am
Tüm çalışmalarını göster  

Bedava Türkçe Oyun Oyunlar

Yeni Başlık Gönder    Cevap Gönder

Forum » Fıkralar » iş arayan gayserili 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) 

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Son Mesaj
Yeni mesaj yok Kansere çare arayan ikizlerin başarısı pamukprenses Türkiye Gündemi 0
25 May 2008 11:24 am 
Yeni mesaj yok Sadece Anne-Babayı Arayan Cep Telefonu FenerLee Cep Haber 2
13 Mar 2008 11:20 pm 
Yeni mesaj yok Ip adresi bulmak için program arayan ... Majeste Messenger - Icq - Irc 2
11 Şub 2007 03:02 pm 
Yeni mesaj yok Kimdir ? Dolmuşta Konuşmaya Fırsat Ar... syscor Geyik Muhabbeti 0
16 Eyl 2007 12:06 pm 

Sun Oyun Bedava Türkçe Oyunlar