Bedava Türkçe Oyunlar

Forum » Müzik Haberleri » Kader'den yepyeni bir albüm

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder

unfo/given

| çevrimiçi meLek |

MesajKader'den yepyeni bir albüm

Kader'den yepyeni bir albüm
    Şarkıcı 4 yıl aradan sonra bir single çalışması ile sevenlerine 'merhaba' dedi.

Daha önce 7 albüm yapan ve her albümü 700 bin adetlik satış barajını geçen Kader 8. çalışmasını single çalışması olarak sevenlerine sundu."İllaki
    Kader" isimli single çalışması ile müzik dünyasındaki iddiasını
    kaldığı yerden devam ettiriyor. Usta yorumcu Kader Seyhan müzik etiketiyle çıkardığı albümünün ilk klibini "Döncem Ben Sana" isimli ve hareketli ritmik esere çekti.

Son dönemler single çalışmasıyla gündeme gelen sanatçılara Kader de eklendi. Önemli bir seven kitlesine sahip olan Kader albümü olmadığı süre içersinde hep sahnelerde oldu.Sevenlerine sahneden seslendi.Hızlı bir promosyon çalışması ile geri dönen Kader single çalışmasında yine başarılı müzik adamı Suat Aydoğan'a müzik yönetmenliğini teslim etti.Usta müzik adamının müziklere kattığı ruhla Kader yorumu birleşince ortaya
    muhteşem bir single çalışması çıktı.

Bu single çalışmasına Ömer Faruk Güney, Gökhan Akkuş, Suat Aydoğan, Doğu, Halil Akal gibi başarılı isimler eserleriyle destek verdiler.Single çalışmasının repetuarını yaklaşık 400 eser arasından eleyerek seçen Kader müzik dünyasındaki kendi çizdiği yolunda yine Kader'in kurallarıyla devam ediyor.Sansasyonsuz bir yaşama sahip olan Kader arkadaşlarına sevgi saygısıyla da sanatçı kişiliğini koruyor.

ALbümü İndirmek İçin ;
    Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!!
    Kayıt olmak için BURAYA
    yada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız

Çevrimdışı 10 Eyl 2008 05:26 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Bedava Türkçe Oyun Oyunlar

aksi

Kaderin sesini unuttum ben nasıldı acep =) en iyisi indireyim ımm

Çevrimiçi 10 Eyl 2008 05:48 pm
Tüm çalışmalarını göster  

ivan

Hatırlayamadığıma göre beğenmemişimdir zamanında :P Bu ülkede ne adamların albümleri satıyor 100binlerce bununda satması doğaldır zamanında beğendim

Çevrimdışı 10 Eyl 2008 07:11 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Yeni Başlık Gönder    Cevap Gönder

Forum » Müzik Haberleri » Kader'den yepyeni bir albüm 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) 

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Son Mesaj
Yeni mesaj yok Çevreci Tarkan'dan yepyeni bir şarkı unfo/given Müzik Haberleri 2
10 Ağu 2008 03:46 am 
Yeni mesaj yok Diyetkolikler için yepyeni bir formül... syscor Sağlık 3
13 Ekm 2006 03:11 pm 
Yeni mesaj yok Genç öykücüden yepyeni bir kitap Asi Gazete - Dergi - Kitap 0
02 Haz 2008 09:01 am 
Yeni mesaj yok 4yüz'den Yepyeni Klip "Kız Kıza&... unfo/given NetMagazin 0
16 May 2007 12:47 pm 
Yeni mesaj yok Albüm modu bariS phpBB Soru/Sorun/İstekler 4
06 Nis 2007 08:25 am 

Sun Oyun Bedava Türkçe Oyunlar