Bedava Türkçe Oyunlar

Forum » Türkçe Dublaj Filmler » Kadin Kokusu (Scent of a Woman) (Dvd ripp + Türkce Dublaj)

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder

CounterStrike

Birseymi vardi?

MesajKadin Kokusu (Scent of a Woman) (Dvd ripp + Türkce Dublaj)

Yönetmen: Martin Brest
Başroller: Chris O'Donnell, Al Pacino

Konu (from vesaire)
NewYork’ta bir Şükran Günü haftası … Albay Frank Slade (Al Pacino) iyi bir haftasonu geçirmek için şehirdedir: güzel yemekler, güzel kadınlar, şoförlü bir limuzin ve Waldorf-Astoria’da bir suit. Genç Charlie Simms (Chris O’Donnell) ise eğitimine devam etmek için bir şeyler yapmalıdır. Slade görme özürlüdür ve çok çabuk öfkelenen bir karakteri vardır. New York’ta zaman zaman isterik bir maceraya dönüşen birliktelikleri onları aslında sonsuza kadar değiştirecektir.

Konu (film.gen.tr)
Charlie hazırlık sınıfında okuyan bir öğrencidir. Para kazanmak için Amerikan ordusundan emekli kör bir adama bakıcılık yapmayı kabul eder. Ama bu iş, Charlie'nin beklediğinden çok farklıdır. Frank Slade, bir haftasonuna kör bir adamdan beklenmeyecek kadar çok aktiviteyi sığdırabilecek bir adamdır ve her adımında Charlie de ona eşlik edecektir.

Oyuncular: Bradley Whitford, Richard Venture, Gabrielle Anwar, James Rebhorn
Öykü: Giovanni Arpino
Senaryo: Bo Goldman
Kurgu: William Steinkamp, Michael Tronick, Harvey Rosenstock
Görüntü: Donald E. Thorin
Müzik: Thomas Newman
Yapımcı: Martin Brest

En İyi Erkek Oyuncu Oscar Ödülü, 1993
Dil: Cift Kanal Ses (Türkce ve Ingilizce)
Yıl: 1992
Süre(dk): 157

Caps'ler

Gizli içeriği görebilmeniz için başlığa cevap yazmalısınız:

Çevrimdışı 26 May 2007 08:17 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Bedava Türkçe Oyun Oyunlar

kain2

teşekkürler
bayadır arıyordum...

Çevrimdışı 09 Ekm 2007 12:50 am
Tüm çalışmalarını göster  

hableconella

Mesajtsk

tesekkürler

Çevrimdışı 28 Nis 2008 09:15 am
Tüm çalışmalarını göster  

Ercan Güneş

Paylaşım için teşekkürler.

Çevrimdışı 31 May 2008 04:08 pm
Tüm çalışmalarını göster  

nocry36

teşekkürler

Çevrimdışı 06 Haz 2008 01:16 pm
Tüm çalışmalarını göster  

memetaktas

çok güzel,arşivde mutlaka olması gerek filmlerden,eline sağlık

Çevrimdışı 17 Haz 2008 09:54 pm
Tüm çalışmalarını göster  

memetaktas

9.part rapidde kayıp dosya olarak görünüyor tüm partları indirdim açarken görebildim eksiği...baaşka bi link varmı acaba..yada daha önceden indiren arkadaşlar varsa 9.partı upload edebilirlermi tekrar

Çevrimdışı 18 Haz 2008 11:18 am
Tüm çalışmalarını göster  

aksi

memetaktas demiş ki:
9.part rapidde kayıp dosya olarak görünüyor tüm partları indirdim açarken görebildim eksiği...baaşka bi link varmı acaba..yada daha önceden indiren arkadaşlar varsa 9.partı upload edebilirlermi tekrar

şuana kadar indirenlerde sorun olmamış sanırım, sende 9. partı da mı istiyor, anlamadım tam olarak demek istediğini.

Çevrimiçi 18 Haz 2008 11:37 am
Tüm çalışmalarını göster  

memetaktas

aksi demiş ki:
memetaktas demiş ki:

şuana kadar indirenlerde sorun olmamış sanırım, sende 9. partı da mı istiyor, anlamadım tam olarak demek istediğini.

9.partın linkine tıklarsan rapidde bulunamadığını göreceksiniz...
9.part yok yani rapidde

Çevrimdışı 18 Haz 2008 09:48 pm
Tüm çalışmalarını göster  

aksi

Part 9 düzenlenmiştir pro

Not: Bundan sornaki kırık link bildirimlerinizi konun içine değil de rapor butonu ile bildirirsen daha çabuk çözüm bulabilir ya da bilgilendirilebilirsin.

Çevrimiçi 18 Haz 2008 09:53 pm
Tüm çalışmalarını göster  

memetaktas

aksi demiş ki:
Part 9 düzenlenmiştir pro

Not: Bundan sornaki kırık link bildirimlerinizi konun içine değil de rapor butonu ile bildirirsen daha çabuk çözüm bulabilir ya da bilgilendirilebilirsin.

tekrar indirdim ama dosya bozuk crc hatası verıyor 9.part için nasıl düzeltebilirim hatayı,neden kaynaklanıyordur acaba

Çevrimdışı 18 Haz 2008 10:27 pm
Tüm çalışmalarını göster  

aksi

sen tüm dosyaları indirdin değil mi ? eğer öyle ise o dosyaları tek tek değil de, tüm dosyalar aynı klasördeyken part1 i çıkar diyeceksin ve bekleyeceksin. o tüm partları çıkarır. acaba böyle yapmayıp da sadece 9 dakini mi çıkarmaya çalıştın çok mulu

Çevrimiçi 18 Haz 2008 10:50 pm
Tüm çalışmalarını göster  

memetaktas

aksi demiş ki:
sen tüm dosyaları indirdin değil mi ? eğer öyle ise o dosyaları tek tek değil de, tüm dosyalar aynı klasördeyken part1 i çıkar diyeceksin ve bekleyeceksin. o tüm partları çıkarır. acaba böyle yapmayıp da sadece 9 dakini mi çıkarmaya çalıştın çok mulu

tabiki tüm partları indirdim tüm partlar aynı klasör içinde..hem hata mesajını yazdım size...part9 bulunamıyor gibi bir hata değil...partları tek tek açıyor 9.partta gelince duruyor..hata mesajıda 9.part avi dosyası bozuk crc hatası gibi bişey işte...

Çevrimdışı 18 Haz 2008 11:43 pm
Tüm çalışmalarını göster  

aksi

Eğer kota sorunun yok ise, yeni indirdiğin 9.Part hariç, diğerlerini tekrar indirirsen sorun kalmayacaktır sanırım. yeni linkler eklendi.

Çevrimiçi 19 Haz 2008 02:17 am
Tüm çalışmalarını göster  

memetaktas