Bedava Türkçe Oyunlar

Forum » Makale Yorumları » Kadının Gücü

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder

ivan

MesajKadının Gücü

BENİM bir sözüm var: "Kadından korkmayan erkek kafirdir !" Benim naçizane bir sözüm daha var: "Gördüğü kadın karşısında donunun bağını çözmeyen erkek, erkek değildir!" Bu sözler ne anlama geliyor? "Erkekler kadının kapı kuludur!" Yani? Kadın, çilingirci gibidir.Kapıyı açan aslında maymuncuktur! Kadının açmayacağı kilit, girmeyeceği delik yoktur.Söyler misiniz bana, Laleli esnafı yıllar önce neden battı? Bir tişörte "Romen kadınlar" la iş tuttukları için.Bizim " uşakların" gemisi "Karadeniz" de neden battı? Rus ve Ukraynalı kadınlar yüzünden. Çeteyle iş tutan bazı savcı ya da hakimler ne yaptı? Çetenin parasını ödediği kadınlarla iş tuttular. Sonra ne oldu? Alem yaparken görüntülendiler.Tuzağa düştüler.Gördüğünüz gibi kadınlar, " adalet dağıtanlara" bile donlarının bağını çözdürüyor. Onları soyuyorlar ! Bacak aralarına mahkum ediyorlar.Adaletin bile yeri geldiğinde boyun eğdiği kadınlara, erkeklerin direnmesi doğru mu? Değil! Kadına direnen erkeğin yaptığı şey, "cahillikten" başka bir şey değil.Kimi erkekler; kadın karşısında vuruşa vuruşa yenilgiyi kabul ediyor, kimi de vuruşmayıp baştan! Benim naçizane bir sözüm daha var: "Kadın var olduğu müddetçe; bu ülkede bürokratını, adaletçisini, işadamını, politikacısını ve diğer adamları satın almak kolay!" Tarih boyunca da öyle olmadı mı hep? Erkeği baştan çıkaran şey önce para oldu, sonra da kadın!

Yazar:Sinan Akyüz

Çevrimdışı 13 Ağu 2007 10:37 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Bedava Türkçe Oyun Oyunlar

Yeni Başlık Gönder    Cevap Gönder

Forum » Makale Yorumları » Kadının Gücü 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) 

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Son Mesaj
Yeni mesaj yok paranın gücü syscor Komik Resimler 7
17 Eyl 2006 08:31 am 
Yeni mesaj yok kadının elementi uk@la Geyik Muhabbeti 0
02 Ağu 2007 07:26 pm 
Yeni mesaj yok Meyvelerin Gücü Adına anzela Sağlık 0
06 Ekm 2007 09:11 am 
Yeni mesaj yok Türk Beyninin Gücü ivan Biliyor muydunuz? 0
16 Tem 2007 07:49 pm 
Yeni mesaj yok 'ALLAH' kelimesinin gücü syscor Biliyor muydunuz? 3
02 Tem 2007 09:07 am