Bedava Türkçe Oyunlar

Forum » Spor Haberleri » Kupada Derbi Aslan'ın

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder

ivan

MesajKupada Derbi Aslan'ın

Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçında G.Saray ezeli rakibi F.Bahçe'yi mağlup etti.

Türkiye yine dev bir derbiye şahit oldu. Dünyanın sayılı derbi müsabakalarından biriolarak gösterilen Galatasaray-Fenerbahçe mücadelesinde bu akşam gülen taraf Galatasaray oldu.25 yıldır Türkiye Kupası'nı kazanamayan Fenerbahçe bu akşam şeytanın bacağını kırmak istiyordu. Ancak ezeli rakibi Galatasaray bir kez daha buna izin vermedi.Öte yandan Galatasaray ilk kez Cüneyt Çakır'ın yönettiği Galatasaray - Fenerbahçe derbisinden galip olarak ayrılabildi.

Kendi sahasında golsüz berabere kaldığı Galatasaray karşısına Fortis Türkiye Kupası çeyrek final bileti için çıkan Fenerbahçe, yenik düştüğü karşılaşmada önce 10 kişi kaldı. Beraberliği yakaladı bu kez de 9 kişi kaldı ama tur golü Galatasaray'dan uzatma dakikalarında geldi.

İlk maçta deplasmanda 0-0 berabere kaldığı Fenerbahçe'ye karşı oldukça hırslı bir mücadele sergileyen Galatasaray, seyirci avantajıyla başladığı karşılaşmada ilk gol fırsatını henüz 15. saniyede yakalarken, golü ise Hakan Şükür ile 4. dakikada bularak öne geçmeyi başardı.

Çok koşarak sahada Fenerbahçe'ye alan bırakmayan sarı-kırmızılılar, orta alanda rakibini top kayıplarına zorladı. Lugano'nun kırmızı kartla oyun dışında kalması sonrası baskısını artırmaya çalışan Galatasaray, bunda başarılı olamazken, ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

Henüz ilk dakikalarda 1-0 yenik duruma düşen Fenerbahçe ise, maçta dengeyi sağlamaya çalıştığı dakikalarda bu kez Lugano'nun oyundan atılmasıyla rakibi karşısında 10 kişi kaldı. Alex'in ceza alanına ortalarıyla Galatasaray kalesinde sıkıntılı anlar yaşatan Fenerbahçe, istediği gole ilk yarıda ulaşamadı.

Karşılaşmanın ikinci yarısının başlarında orta saha mücadelesi etkin olurken, Galatasaray özellikle Hakan Şükür ve Lincoln'le yakaladığı pozisyonlarda başarılı olamazken, Fenerbahçe nadir geliştirdiği ataklardan golü sürpriz bir isimle çıkarmayı başardı. 63. Dakikada Galatasaray kalesini tek başına yoklayan Gökhan Gönül, 67. Dakikada provasını yağtığı golü atmayı başardı. Bu dakikada kendi çabasıyla Galatasaray ceza sahasına giren Gökhan Gönül'ün sağ çaprazdan, ceza sahasına girer girmez yaptığı vuruşta top Galatasaray ağlarıyla buluştu ve karşılaşmaya eşitlik geldi.

Golün 8 dakika sonrasında oyun dışına çıkan topu geç oyuna soktuğu gerekçesiyle ikinci sarı kartını gören Gökhan Gönül kırmızı kartla oyun dışı kalırken, karşılaşmanın uzatma dakikalarında Nonda'nın ortasında Fenerbahçe ceza sahasında oluşan karambolde topla en son buluşan Ümit Karan'ın golü Galatasaray'a turu getirdi: 2-1

Bu golden sonra çıkan olaylarda Lincoln'e diziyle vuran Volkan kırmızı kart görürken, pozisyondaki tavrı nedeniyle ikinci sarı kartı gören Lincoln'de oyun dışı kaldı.

Uzatma dakikalarında başka gol olmadı ve Galatasaray Fortis Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkan 4. takım oldu...

GALATASARAY: 2 - FENERBAHÇE: 1

Stat
Ali Sami Yen

Hakemler
Cüneyt Çakır , Tarık Ongun , Alpaslan Dedeş

Galatasaray
Aykut xx, Sabri xx (Dk. 77 Nonda xxx), Servet xx, Song xx (Dk. 80 Serkan xx), Volkan xx, Barış xx, Mehmet Topal xx, Arda xxx (Dk. 90 Emre ?), Lincoln xx, Ümit xxx, Hakan Şükür xxx

Fenerbahçe
Volkan Demirel xx, Gökhan xxx, Edu xx, Lugano x, Vederson xx, Deivid xxx, Selçuk xx (Dk. 64 Semih xx), Aurelio xx, Uğur x (Dk. 31 Yasin xx), Alex xx, Kezman xx (Dk. 78 Önder x)

Goller
Dk. 4 Hakan Şükür, Dk. 90 Ümit (Galatasaray), Dk. 67 Gökhan (Fenerbahçe)

Sarı Kartlar
Dk. 34 Selçuk, Dk. 45 Volkan Demirel, Dk. 46 Deivid, Dk. 81 Semih, Dk. 90 Edu (Fenerbahçe), Dk. 37 Volkan, Dk. 42 Ümit, Dk. 45 Lincoln, Dk. 90 Arda (Galatasaray)

Kırmızı Kartlar
Dk. 26 Lugano, Dk. 75 Gökhan, Dk. 90 Volkan Demirel (Fenerbahçe), Dk. 90 Lincoln (Galatasaray)

Çevrimdışı 27 Şub 2008 10:17 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Bedava Türkçe Oyun Oyunlar

MisKin

june '09 i'll come back (:

Laa laa laaalaaa laallaallaaa füüü üü

Çevrimdışı 27 Şub 2008 10:58 pm
Tüm çalışmalarını göster  

enginKurt

..Ne Senden Öncesi, Ne Senden Sonrası..

kırmızı kart showu vardı valla ama bizim oldu temiz oldu ;)

Çevrimdışı 27 Şub 2008 11:17 pm
Tüm çalışmalarını göster  

ivan

Hakeden kazandı bana qöre , kırmızı kartları qeçtim normalde de isteyen taraf bizdik ilk saniyeden beri =)

Çevrimdışı 28 Şub 2008 10:28 am
Tüm çalışmalarını göster  

aksi

Galatasaray'ı tebrik ederim arkadaşlar piravoo en son ben doğduğumda Türkiye Kupasını almışız. Ben Fener'e uğurlu gelmedim sanırım eee Kurban etsinler beni bari yoksa bu iş böyle gidip duruyo =)

Çevrimdışı 28 Şub 2008 10:30 am
Tüm çalışmalarını göster  

Raphish By

Yaşasın Tam Bağımsız Türkiye

Yok abim aman çok mulu

Yine bizim oldu çok mulu birde fener asbaşkanı bile bu senede malasef elendik diyo hahah hohoho hahah hohoho

Çevrimdışı 28 Şub 2008 07:15 pm
Tüm çalışmalarını göster  

enginKurt

..Ne Senden Öncesi, Ne Senden Sonrası..

aksi dayak mı istin nedir :) fener senle güldü canım adamlar geride kalan hatıralara bakıp bakıp ağliyi :) son kupayı gören Fb liler gibi mesala :)

Çevrimdışı 01 Mar 2008 09:57 pm
Tüm çalışmalarını göster  

bextor

::FuNDaMaNia::

haha nasıl vurduk ama çok mulu biran gene yenemicez diye düşünsemde kazandık fenerbahçede kendini 9 kişi kaldık diye avutsun çok mulu

Çevrimdışı 02 Mar 2008 01:15 am
Tüm çalışmalarını göster  

serseri38

Senden Sonrasi HARAM Bana...

evt aksi dayak istiyoo

lalalalalalalalalal cim bomm cimbommmmm

superizz yaaa bu kupada bizim hocasizda olsa

Çevrimdışı 05 Nis 2008 06:11 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Ice Man

Eski Toprak

O kupa Gs ye haramdı zaten o maçtan sonra, olası sonuç oldu.İnşallah şimdi de beyaz sayfalarını kapatacağız, hayırlısıyla...

Çevrimdışı 15 Nis 2008 08:09 pm
Tüm çalışmalarını göster  

ivan

Neyse bu senelik haram olsun 25 yıldır olmasın da (:

Finali bana qöre Kayseri alacaktır . o da Sarı-Kırmızı zaten =)

Çevrimdışı 15 Nis 2008 09:03 pm
Tüm çalışmalarını göster  

aksi

Gençler arada böyle yapıyor, bi ara da BJK nin başına bela olmulardı o maçı da hiç unutamam, gol şov vardı

Çevrimdışı 15 Nis 2008 10:21 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Ice Man

Eski Toprak

ivan demiş ki:
Neyse bu senelik haram olsun 25 yıldır olmasın da (:

Finali bana qöre Kayseri alacaktır . o da Sarı-Kırmızı zaten =)

İnşallah bir 25 yıl daha almayız "Peşkeş Türkiye Kupası"

Çevrimdışı 15 Nis 2008 10:55 pm
Tüm çalışmalarını göster  

aksi

sizin ortayolunuzu bulmak hiç kolay değil ivan ve ice =)

Çevrimdışı 15 Nis 2008 10:59 pm
Tüm çalışmalarını göster  

kandak

emekliye ayrılmıstır raharsız etmeyin