Oyun

Forum » Sinema » Sinema Haberleri » 'Recep İvedik 2' ne Zaman Geliyor? Fragman [Online izle]

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder

aksi

Ölsem google'dan aramısın?

Mesaj'Recep İvedik 2' ne Zaman Geliyor? Fragman [Online izle]

Tüm zamanların en çok izlenen Türk filmi unvanını taşıyan ''Recep İvedik''in ikinci filminin çekimleri tamamlandı. Alınan bilgiye göre, bu yıl gösterime girenler arasında en yüksek izleyici rekorunu 31 hafta gösterimde kalarak toplam 4 milyon 301 bin 641 izleyici ile elde eden ''Recep İvedik'' adlı yapımın ikinci filminin çekimleri İstanbul'da gerçekleştirildi.

Senaryosunu Şahan Gökbakar, Serkan Altuniğne ve Togan Gökbakar'ın yazdığı, yapımcılığını Faruk Aksoy'un üstlendiği filmi, Togan Gökbakar yönetti.Recep İvedik'in tek akrabası babaannesi ile yaşadıklarını anlatan filmde, başrol oyuncusu Şahan Gökbakar'ın (Recep İvedik) babaannesi rolünü, Gülsen Özbakan canlandıracak. Film, 13 Şubatta vizyona girecek. Tüm zamanların en çok izlenen Türk filmi unvanını da taşıyan ''Recep İvedik-1''i sırasıyla 4 milyon 256 bin 566 izleyici ile 2005 yapımı ''Kurtlar Vadisi: Irak'' ve 4 milyon bin 711 izleyici ile 2003 yapımı ''G.O.R.A'' takip ediyor.

Fragman

Düğün Sahnesi

AA

Çevrimdışı 20 Arl 2008 07:27 pm
Tüm çalışmalarını göster  

aksi

İlkini sevenler bunu da sever, sevmeyenler sanırım bunu da sevmeyebilir çok mulu ama bunda en azından ilkinden daha çok konu var, ayrı ayrı iş sektörlerine girmesi fena fikir olmamış.

Çevrimdışı 20 Arl 2008 07:28 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Galatasaray
Atıldı

Zaten Şahan Gökbakar demiş:İlkinde başarılı olmadığımın farkına vardım.Bunda başarılı olacağıma inanıyorum dedi

Çevrimdışı 21 Arl 2008 01:28 am
Tüm çalışmalarını göster  

ivan

Galatasaray demiş ki:
Zaten Şahan Gökbakar demiş:İlkinde başarılı olmadığımın farkına vardım.Bunda başarılı olacağıma inanıyorum dedi

Öyle birsey diyeceğini hic sanmıyorum , en azından dese bile o kasıtla dediğini hic sanmıyorum , sonucta en fazla seyirci rekorunu tutan bir filmin sahibi ve filmi basarısız bulması icin idiotlasması lazım çok mulu

Bu arada filme gelecek olursak , tavuk mavuk olaylarını anlamadım pek , yani tavuklarla nasıl bir film yapılır onuda bilmiyorum çok mulu İlk filmde en azından aşağı yukarı bi konu vardı lakin ikinci film gercekten daha merak uyandırıyor .. Gerci Recep'in varlığı bile yeter ama bekleyip göreceğiz çok mulu

Çevrimdışı 21 Arl 2008 12:30 pm
Tüm çalışmalarını göster  

aksi

Alıntı:
hayvanım ama evcil değilim

son günlerde bu yazıyı herkeste görür oldum. bu film de böyle dilden dile dolaşacaksa rekor kırar herhalde çok mulu

Çevrimdışı 23 Arl 2008 11:32 pm
Tüm çalışmalarını göster  

ivan

B.Annesinin Recepe "seni hangi mandıradan aldık" sözü daha hoşuma gitmisti benim çok mulu

Çevrimdışı 25 Arl 2008 05:07 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Red Angel

"O Şimdi Asker"

gitmek lazım çok mulu cool

Çevrimdışı 26 Arl 2008 11:25 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Asi

Gerek yok izLemeye iLkinide beğenmemiştim bunuda beğenmem kanımca

Hem espiri anLıyışıda çok kısıtLı bence bu adamın bizzat yakından gördüm çünkü :S

26 Arl 2008 11:54 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Yeni Başlık Gönder    Cevap Gönder

Forum » Sinema » Sinema Haberleri » 'Recep İvedik 2' ne Zaman Geliyor? Fragman [Online izle] 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) 

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Son Mesaj
Yeni mesaj yok Önemli: Online Oyunlar BlueSadness Online Oyunlar 14
20 Oca 2007 06:49 pm 
Yeni mesaj yok Önemli: Online Kuran-ı Kerim MisKin Kur'an-ı Kerim 8
25 Ekm 2008 06:25 pm 
Yeni mesaj yok Önemli: Tüm Online Virüs-Spyware Taramaları Majeste Güvenlik 2
31 Oca 2007 04:17 am 
Yeni mesaj yok Önemli: Online Euro 2008 TV | Canlı İzle enginKurt Euro 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Özel 0
11 Haz 2008 06:00 pm 
Yeni mesaj yok Recep İvedik fragman uk@la Çöp Kutusu [Arşiv 2007] 1
31 Oca 2008 09:42 pm 

Sun Oyun Bedava Türkçe Oyunlar