Bedava Türkçe Oyunlar

Forum » Duyurular » Siyasi Başlıklar Hakkında!...

Yeni Başlık Gönder   

aksi

MesajSiyasi Başlıklar Hakkında!...

Arkadaşlar özellikle son günlerde daha dikkat çekici hal almaya başladı sitemizdeki siyasi tartışmalar. Buna müdehale etmemeye çalıştım, görmemezlikten geldim kalp kırmamak için ama artık işin tadı kaçtı. Bu duyuruyu son ihtar olarak dikkate alalım.

- Bundan sonra konu başlık ve içeriği ile aykırı şekilde siyasi düşünceleri tartışmak yasaktır.

- Siyasi başlıklı konularda ise konu ile alakalı siyasi düşünceler belirtilip ve yine siyasi düşünceler eleştirilebilecektir. Şuanki olan boyutta siyasi düşünceyi belirten kişi ya da o siyasi düşünceye sahip 3. kişiler hakkında hakaret etmek ve onur kırıcı sözlerde bulunmak kesinlikle yasaktır. Bu ayrımı iyi değerlendirelim lütfen. (Kimse oy verdiği parti yüzünden hakarete uğrayamaz)

- Eleştirilecek olan düşüncelerdir, o düşüncelerin sahipleri değildir. Bu ayrım da göz ardı edilmeyecektir.

- Bu duyurudan itibaren, yukarıda değinilen konular hakkında rütbesi ne olursa olsun (ben de dahil) her kural ihlalinde bir adet uyarı alacaktır. 5 adet uyarı alan kullanıcı ise otomatikmen banlanmış olur.

Saygılarımla...

Çevrimiçi 12 Eyl 2008 07:57 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Bedava Türkçe Oyun Oyunlar

Yeni Başlık Gönder   

Forum » Duyurular » Siyasi Başlıklar Hakkında!... 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) 

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Son Mesaj
Yeni mesaj yok Önemli: C++ Hakkında Bilgi Majeste C / C++ 3
15 May 2008 02:14 pm 
Yeni mesaj yok Önemli: phpBB 3 Hakkında - Özellikler MisKin phpBB3 0
14 Eyl 2007 02:42 pm 
Yeni mesaj yok Önemli: aksiTurkBB Premodded Hakkında! MisKin phpBB2 Premod's 13
14 Tem 2008 02:42 pm 
Yeni mesaj yok Önemli: Haftalık içerik bloğu hakkında! aksi Duyurular 2
15 Ekm 2008 11:13 pm 
Yeni mesaj yok Önemli: R.Aksiyim Hakkında Sorularınız, Sorun... enginKurt Radyo Aksiyim Genel 0
08 Mar 2008 01:53 am 

Sun Oyun Bedava Türkçe Oyunlar