aksi
|
Üye no: 2
Başlık: 840
46507 Puan
|
|
Siyasi Başlıklar Hakkında!... |
|
|
Arkadaşlar özellikle son günlerde daha dikkat çekici hal almaya başladı sitemizdeki siyasi tartışmalar. Buna müdehale etmemeye çalıştım, görmemezlikten geldim kalp kırmamak için ama artık işin tadı kaçtı. Bu duyuruyu son ihtar olarak dikkate alalım.
- Bundan sonra konu başlık ve içeriği ile aykırı şekilde siyasi düşünceleri tartışmak yasaktır.
- Siyasi başlıklı konularda ise konu ile alakalı siyasi düşünceler belirtilip ve yine siyasi düşünceler eleştirilebilecektir. Şuanki olan boyutta siyasi düşünceyi belirten kişi ya da o siyasi düşünceye sahip 3. kişiler hakkında hakaret etmek ve onur kırıcı sözlerde bulunmak kesinlikle yasaktır. Bu ayrımı iyi değerlendirelim lütfen. (Kimse oy verdiği parti yüzünden hakarete uğrayamaz)
- Eleştirilecek olan düşüncelerdir, o düşüncelerin sahipleri değildir. Bu ayrım da göz ardı edilmeyecektir.
- Bu duyurudan itibaren, yukarıda değinilen konular hakkında rütbesi ne olursa olsun (ben de dahil) her kural ihlalinde bir adet uyarı alacaktır. 5 adet uyarı alan kullanıcı ise otomatikmen banlanmış olur.
Saygılarımla...
|
| |
|