Bedava Türkçe Oyunlar

Forum » aksi Design Themes » Sorun, İstek ya da Önerileriniz

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder

aksi

MesajSorun, İstek ya da Önerileriniz

aksiTurk temaları hakkında sorun, istek ya da önerilerinizi bu başlık altından yapınız.

Çevrimdışı 28 May 2006 04:04 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Bedava Türkçe Oyun Oyunlar

FeRRaRi_TeAm

indirdim en yakın zamanda deneyeceğim.

isteklerimi, sıralayayım.
eğer bu temanın aynısı ise;
kullanıcı üzerine geldiğimde onun hakkında bilgi almak isterim bu olmuyor.
ayrıca kayıt tarihi yerine mesela ben tuttuğu takım yapabilir miyim? kullandıkça isteklerimi sıralayacpım. kolay gelsin piravoo piravoo

Çevrimdışı 30 May 2006 06:55 pm
Tüm çalışmalarını göster  

aksi

Bu söylediklerin malesef tema ile olmuyor. Ancak biraz sabredersen aksiTurkBB Premodded System ile dileklerine tercuman olmaya çalışırız. Yakında aksiTurkBB yayına girecek. pro cool

Çevrimdışı 30 May 2006 07:15 pm
Tüm çalışmalarını göster  

enginKurt

"..söbe!"

aksi demiş ki:
Bu söylediklerin malesef tema ile olmuyor. Ancak biraz sabredersen aksiTurkBB Premodded System ile dileklerine tercuman olmaya çalışırız. Yakında aksiTurkBB yayına girecek. pro cool

HAyIRLıSı

Çevrimdışı 07 Haz 2006 03:51 pm
Tüm çalışmalarını göster  

SeVeN

Merhabalar,
Öncelikle bu güzel çalışma için sizi tebrik eder başarılar dilerim..
Gerçekten güzel bir çalışma ve bizde kendi sitemizde bu temaya yer verdik..
Benim isteğim Temada üye giriş yaptıktan sonra "BENİ HATIRLA" modu yok.. Üyelerimden bu konuda bir istek var çünkü bundan önce kullandığım temamda bu özellik mevcuttu.. Şuan sizin kullandığınız temada da bu mevcut + Temanın sağ üst bölümünde site isminin yer aldığı bölüm yeşil üzerine Beyaz renk daha güzel duracağına inanıyorum bu rengi siyah yerine beyaz olarak nasıl değiştirebiliriz acaba?
Şimdiden teşekkürler..

Çevrimdışı 07 Haz 2006 11:13 pm
Tüm çalışmalarını göster  

HiLmi

Merhaba öncelikle üye olmam bu tema hakkında bilgi ve yardım almak.

Tema çok güzel yapımında emegi geçenlere teşekkür ediyorum..

1. Soruma gelince ben Easy Sub forum modu kurdugumda tüm işlemlerin başarılı bir şekilde oldugunu gördüm fakat temaya yaptıgım değişikliklerden olsa gerek alt forumlara girdiğimde forums.html yani Seo Keyboard modu yüklenmiş gibi görüyor..

2 Burdada kullanılan BBcode Box modunun aynısını kurdum ama nedense 1 kaç defa denedimn kurulumu sorun çıkmamasına ragmen Java Script hatası verdi her işlemde ve hiçbir code uygulanmadı.

3 bu ise bir istek burada kullanılan hızlı cvp (sanırım modiye edilmiş) modunu + Global duyuru için temaya uygun icon istiyorum..

çok şey istedim biliyorum sadece rica ediyorum..

Teşekkürler.

Çevrimdışı 12 Haz 2006 09:48 am
Tüm çalışmalarını göster  

aksi

SeVeN demiş ki:
Merhabalar,
Öncelikle bu güzel çalışma için sizi tebrik eder başarılar dilerim..
Gerçekten güzel bir çalışma ve bizde kendi sitemizde bu temaya yer verdik..
Benim isteğim Temada üye giriş yaptıktan sonra "BENİ HATIRLA" modu yok.. Üyelerimden bu konuda bir istek var çünkü bundan önce kullandığım temamda bu özellik mevcuttu.. Şuan sizin kullandığınız temada da bu mevcut + Temanın sağ üst bölümünde site isminin yer aldığı bölüm yeşil üzerine Beyaz renk daha güzel duracağına inanıyorum bu rengi siyah yerine beyaz olarak nasıl değiştirebiliriz acaba?
Şimdiden teşekkürler..

uzun bir ara nete gelemedim, gecikmeden dolayi ozur dilerim. dedigin gibi beyaz renk daha iyi olur, gerci tam beyaz da olmayacak ama aksiTurk v1.0.3 de bu dedigin olacak. Surumu yakinda yukseltecem. Gerekli dosyalari buradan indirebilirsiniz tekrar. Bunun yaninda AgA temasini da yaparken birkac gozden kacan nokta daha gozlemledim. Yeni surumde onlari da telafi edicez. Ancak beni hatirla ozelligi aksiTurk"te de mevcut. Bu konu da tam olarak ne demek istedigini anlamadim. Biraz daha acarsan sevinirim.

Çevrimdışı 12 Haz 2006 02:08 pm
Tüm çalışmalarını göster  

aksi

Alıntı:
1. Soruma gelince ben Easy Sub forum modu kurdugumda tüm işlemlerin başarılı bir şekilde oldugunu gördüm fakat temaya yaptıgım değişikliklerden olsa gerek alt forumlara girdiğimde forums.html yani Seo Keyboard modu yüklenmiş gibi görüyor..

Bunun olmasi ilginc ve anlamsiz. Tema ile ilgili bir sorun degil bu. Daha onceden Seo Keyboard yuklemis ve kaldirmis isen, onun kodlarini .php"den tam olarak kaldirdiginden emin ol.

Alıntı:
2 Burdada kullanılan BBcode Box modunun aynısını kurdum ama nedense 1 kaç defa denedimn kurulumu sorun çıkmamasına ragmen Java Script hatası verdi her işlemde ve hiçbir code uygulanmadı.

Bu sitede kurulu olan bbcode modu mod-bbcode_box_reloaded_122 bunu kurdugundan emin misin ? Eger bu ise bu basliga editledigin .tpl dosyalarini ekle bi kontrol edeyim.

Alıntı:
3 bu ise bir istek burada kullanılan hızlı cvp (sanırım modiye edilmiş) modunu

Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!!
Kayıt olmak için BURAYA
yada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız

Alıntı:
Global duyuru için temaya uygun icon istiyorum..

Bunu da aksam eklerim (:

Çevrimdışı 12 Haz 2006 02:42 pm
Tüm çalışmalarını göster  

HiLmi

öncelikle teşekkürler ben bu tema için çok umutluyum çok güzel harika bir dizaynı var şu an localde hazırlıyorum..

Bbcode box a gelince evet dediğini kuruyorum hatta butonlarda yeşil olan vardı burdaki onu ekledim çok harika olmuştu eger rica edersem ben posting de bi değişiklik yapmadım bana senin tpl dosyasını yollasan sevinirim üstelik HTML bilgim az Smilelerin altına resim yükle butonunu yapamadım..

teşekkürler.

not aynı zamanda mesaj tablosuna background da ekleyemedim sende ona var yani kısacası senin posting_body dosyan sanırım benim işimi çözer evet budur

Çevrimdışı 12 Haz 2006 06:37 pm
Tüm çalışmalarını göster  

aksi

benim posting_body.tpl de cok editleme var. sana kod olarak yardim edersem daha saglikli olacagini dusunuyorum. dilersen sende posting_body.tpl yi yolla ve ben istedigin editlemeleri yapayim. istedigim dosyalar.

- templates/aksiTurk/aksiTurk.css
- templates/aksiTurk/posting_body.tpl

su ana kadar yaptigin editlemeler bosa gitmesin istiyorsan, senin editledigin dosyalari yollayabilirsin ya da ben sade aksiTurk uzerine mi modifiye edeyim ?

Çevrimdışı 12 Haz 2006 07:00 pm
Tüm çalışmalarını göster  

HiLmi

Ben sadece Posting_body ile css dosyasını yolluyorum dierlerinde sorun oldugunu sanmıyorum yada ben öyle sanıyorum :)
Kayıt olmak için BURAYA

images upload butonunuda eklermisin çok şekil duruyor Resim Ekle butonu ben yapamadım

bbcode.tpl dosyasıda karışık :)
Kayıt olmak için BURAYA

Çevrimdışı 12 Haz 2006 08:18 pm
Tüm çalışmalarını göster  

aksi

bbcode.tpl dosyasini bence hic elleme. gerek yok. eger onu yapmami istiyorsan yaparim ama bu seferde aksiTurk"de ki alinti, kod olayi degisip modun kendi alinti sekli gelir. bu sitedeki gibi kalmasini istiyorsan bbcod.tpl dosasini elleme çok mulu

buda istedigin dosyalar. kolay gelsin.

Kayıt olmak için BURAYA

Çevrimdışı 13 Haz 2006 01:41 pm
Tüm çalışmalarını göster  

HiLmi

Zaten sırf onun için elleşmedim evet budur bozarım die gerek yoksa bencede sorun yok şimdi den,iyorum sonucu yazıcam benim grafiklerim ne oldu? Global Duyuru için ? piravoo

Hocam kralsın yaa çok çok saol harbi super oldu butonlarıda yeşil yaptım muhteşem oldu beğendim

Çevrimdışı 13 Haz 2006 05:59 pm
Tüm çalışmalarını göster  

SeVeN

Öncelikle ilginizden dolayı teşekkür ederim..

"BENİ HATIRLA"
Benim ana sayfamdan üye girişi yapılınca beni hatırla bölümü maalesef gözükmüyor aşağıdaki şekilde göründüğü gibi sadece kullanıcı adı ve şifre bölümleri var..

"Beyaz Renk"
Temanın sağ üst bölümünde site isminin yer aldığı bölüme gelince dediğiniz gibi o zaman aksiTurk v1.0.3 sürümünü sabırsızlıkla bekliyoruz..

Herşey için teşekürler,

Çevrimdışı 13 Haz 2006 07:11 pm
Tüm çalışmalarını göster