Bedava Türkçe Oyunlar

Forum » Futbol » tuncay idmanda şov yaptı

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder

Raphish By

Yaşasın Tam Bağımsız Türkiye

Mesajtuncay idmanda şov yaptı

Middlesbrough ile çalışmalara başlayan milli futbolcu, idmandaki hareketleri ve golleriyle daha ilk günden Southgate'in takdirini aldı Fenerbahçe'den İngiltere'nin Middlesbrough takımına transfer olan Tuncay Şanlı yeni takımı ile dün ilk idmanına çıktı. Milli oyuncuya takım arkadaşları ile taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Tuncay, idmanda yaptığı birbirinden güzel hareketlerle Teknik Direktör Southgate'ten sürekli alkış aldı.
Attığı gollerle adeta şov yapan yıldız oyuncu, bir ara Türk gazetecilerin yanına gelerek, "Çekim ve röportaj için Volkan Ballı'dan izin aldınız mı?" diye espri yaptı.
Tuncay, "Çok heyecanlıyım. Hoca beni değişik pozisyonlarda deneyeceğini söyledi. Zaman içerisinde onu daha iyi anlayıp başarılı olacağım. Benim tek hedefim İngiltere'de futbol oynamaktı. Bu hayalime Middlesbrough'da kavuştum. Fenerbahçe ile Avrupa Kupaları'nda karşılaşmak isterim. Saracoğlu Stadı'na Middlesbrough formasıyla çıkmak çok heyecan verici olacak. Dil sorunumu en yakın zamanda çözeceğim" diye konuştu.

Çevrimdışı 12 Tem 2007 09:12 am
Tüm çalışmalarını göster  

Bedava Türkçe Oyun Oyunlar

Yeni Başlık Gönder    Cevap Gönder

Forum » Futbol » tuncay idmanda şov yaptı 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) 

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Son Mesaj
Yeni mesaj yok Lincoln idmanda ! ivan Galatasaray 0
27 Haz 2007 11:08 am 
Yeni mesaj yok Hakan ve Arda idmanda yok Galatasaray Galatasaray 0
29 Kas 2008 12:38 am 
Yeni mesaj yok Tuncay çılgınlığı! Ice Man Fenerbahçe 2
01 Tem 2007 11:30 am 
Yeni mesaj yok Tuncay turp gibi Ice Man Futbol 0
22 Haz 2007 09:03 pm 
Yeni mesaj yok Ya Tuncay imza atarsa! aksi Türkiye Gündemi 4
19 Arl 2008 12:13 am