Tema adı: vira
Sürüm: 1.0.1
Yazar: aksi
phpBB sürümü: 3.0.2
Tema tabanı: subsilver2
Resim seti dilleri: Türkçe
Ön izleme: ---
İndir:
Kod:
http://www.aksiyim.org/download.php?id=129
Yazarın Notu: vira 1.0.0 sürümündeki basit hatalar düzeltilmiş, yeni logo eklemedeki boyut sınırı kaldırılmış ve css kod yaspısı geliştirilmiştir. vira 1.0.1 sürümü xhtml'ye uyumlu hale getirilmiş ve footer kısmına bununla ilgili iki adet buton koyulmuştur. Tema subsilver2 tabanlı olmasına rağmen overall_header ve overall_footer div kodları ile yapılmıştır. Prosilverden bazı özellikle bu temaya da uyarlanmıştır (örn: pagination) ve diğer versiyonlarda da uyarlanmaya devam edicektir. Paket içindeki beni_oku.txt'ye gözatmanızı tavsiye ederim. İyi eğlenceler...
Ekran görüntüsü:
En son aksi tarafından 15 Ekm 2008 02:50 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 19 kere değiştirildi.
Hızlı cevap tema ile alakalı değil, onu sen mod olarak yüklemişsindir. Yüklediğin modun html kısmındaki editlemeleri diğer tüm temalarına da yapman gerekir.
Vira hoş tema ben de beğeniyorum.. ama grafikleri biraz daha geliştirsen diyorum.. Butonlara lafım yok kendi sitemde de kullanıcam ama şu yan, logo, alt kısım vs grafikleri biraz daha geliştirirsen ve bi kaç mod ekler yayınlarsan yeni versiyon olarak harika olur bence..
Ellerine sağlık kardeşim..
teşekkür ederim nefes. grafiklerin gelişmesi burda hatalı olur bence ki zira grafiğin gelişmesine gerek yok virada. tema yapısı olarak bu seçildi ve aşırı grafiksel temalar ağırlığa yol açar. hem göze hoş görünmesi hem de hızlı olması temadaki ilk amaç olmalı. belki ileride isviçre ve diğer batılı ülkelerdeki gibi bir internet hızına sahip olursak işin grafik yönü daha da ağırlaşır ki bu böyle oluyor. eski temalar neydi öyle =) ama viranın bu yapısı hiç değişmez çünkü bunun adı vira. değişmesi demek vira olmaktan çıkması demektir =)
mod ekle demekteki kastını anlayamadım ? temanının kullanımı ile ilgili js ya da ajax modlardan mı bahsediyorsun ? eğer öyle ise senin istediğin bir js yi başka kullanıcı istemeyebilir. hareket alanını kısıtlamış oluruz. isteyenler modlarını ekleyebilirler ki bunu yapmak kolay artık. bir çok phpBB Türkçe destek sitesi var.