|
yarın yağmur yağacak dediğim sokağa yarın siyah mantonu giymeyi sakın unutma üşürsün ıslanırsın ben ben yine meyhanede olucam o saatlerde umutsuzca umtsuz insanlarla omuz omuza iceceğim ve ve yine seni anlatacağım onlara seni sevdiğimi hala unutamadıgımı söyleyeceğim aşksız duygusuz insanlar beni kıskanacak kadehler kırılacak dudaklarında yumruklar tekmeler omuzlarında beni beni meyhaneden atıp bir diregin altına bırakacaklar kahrolacağım ama amasen üzülme mühterih ol son nefesimde bile seni sevdiğimi haykıracağım meyhaneci sana durumu bildirecek söyledim oyuncagını yitirmiş cocuklar gibi ağlayacaksın biliyorum biliyorum konuşamıcaksın bana gelirken parke taşları ayaklarına takılacak şarhoş adamlar san gülecekler sakınacaksın beni ğöreceksin beni göreceksi yüzü koyun yerdeyim yıkılacaksın ve bir cocuk elveda bütün hatıralara şarkısını söyleyecek kahrolacaksın sol iç cebimde mektupların olacak alırsın bir resmin mutlaka cüzdanımdadır bak benim kileri benimkileri bir eskiçiye verirsin o neyapacagını bilir ağlayacaksan ağlayacaksan yüzünü geri cevirde agla yoksa gözyaşlarından titreyen dudaklarından ellerinden tanıyacaklar seni iyisimi yüzüme yabancı biradam gibi bakarsın beni beni hiç ğmemiş gibi yaparsın nasılsa nasılsa aşkımız bitmiştir artık soran olursa birine benzetim der susarsın...
|