Bedava Türkçe Oyunlar

Forum » Dağarcık » yabancı bir adam

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder

syscor

WomanMaster

Mesajyabancı bir adam

yarın yağmur yağacak dediğim sokağa yarın siyah mantonu giymeyi sakın unutma üşürsün ıslanırsın ben ben yine meyhanede olucam o saatlerde umutsuzca umtsuz insanlarla omuz omuza iceceğim ve ve yine seni anlatacağım onlara seni sevdiğimi hala unutamadıgımı söyleyeceğim aşksız duygusuz insanlar beni kıskanacak kadehler kırılacak dudaklarında yumruklar tekmeler omuzlarında beni beni meyhaneden atıp bir diregin altına bırakacaklar kahrolacağım ama amasen üzülme mühterih ol son nefesimde bile seni sevdiğimi haykıracağım meyhaneci sana durumu bildirecek söyledim oyuncagını yitirmiş cocuklar gibi ağlayacaksın biliyorum biliyorum konuşamıcaksın bana gelirken parke taşları ayaklarına takılacak şarhoş adamlar san gülecekler sakınacaksın beni ğöreceksin beni göreceksi yüzü koyun yerdeyim yıkılacaksın ve bir cocuk elveda bütün hatıralara şarkısını söyleyecek kahrolacaksın sol iç cebimde mektupların olacak alırsın bir resmin mutlaka cüzdanımdadır bak benim kileri benimkileri bir eskiçiye verirsin o neyapacagını bilir ağlayacaksan ağlayacaksan yüzünü geri cevirde agla yoksa gözyaşlarından titreyen dudaklarından ellerinden tanıyacaklar seni iyisimi yüzüme yabancı biradam gibi bakarsın beni beni hiç ğmemiş gibi yaparsın nasılsa nasılsa aşkımız bitmiştir artık soran olursa birine benzetim der susarsın...

Çevrimdışı 11 Oca 2007 08:32 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Bedava Türkçe Oyun Oyunlar

aFF iS BaCk

aFFeDiLMeYeN

çok acımasızca olmuş... anaaa
gönlüne sağlık... beğendim

Çevrimdışı 11 Oca 2007 08:43 pm
Tüm çalışmalarını göster  

unfo/given

| çevrimiçi meLek |

iyisimi yüzüme yabancı bir adam gibi bakarsın sümüklü ""gibi dawranmak"" ç0k can yakıcı bişe oLmaLı hoşçakal

yüreğine sağLık sysc0rr piravoo

Gizli 11 Oca 2007 08:48 pm
Tüm çalışmalarını göster  

afra

WhİtE_WoLf

tesekuller sys emegıne saglık beğendim

Çevrimdışı 11 Oca 2007 10:46 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Yeni Başlık Gönder    Cevap Gönder

Forum » Dağarcık » yabancı bir adam 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) 

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Son Mesaj
Yeni mesaj yok adam dediğin adam gibi olcak:) unfo/given Dağarcık 3
21 Ekm 2006 10:34 pm 
Yeni mesaj yok Adam gibi adam Ice Man Futbol 0
02 Tem 2007 11:17 am 
Yeni mesaj yok Yabancı aFFeDiLMEyeN Resimlerle Şiirler [Arşiv 2007] 4
14 Eyl 2006 09:35 pm 
Yeni mesaj yok iki yabancı syscor Resimlerle Şiirler [Arşiv 2007] 3
09 Ekm 2006 08:45 am 
Yeni mesaj yok sev yabancı syscor Resimlerle Şiirler [Arşiv 2007] 2
31 Tem 2006 02:36 pm