Bedava Türkçe Oyunlar

Forum » Futbol » Galatasaray » Yine de En İyisi G.Saray

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder

Galatasaray
Atıldı

Ben ne zaman emektar olucağım?:D

MesajYine de En İyisi G.Saray

Sporx.com yazarlarından Osman Tanburacı, Galatasaray'ın Bellinzona'yı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmayı değerlendirdiği son yazısında, Galatasaray'ın oyunuyla tat vermediğini ama Avrupa kupalarında mücadele eden rakiplerinden daha iyi olduğunu ifade etti.

Tanburacı; Sarı-kırmızılı takımı değerlendirirken, en büyük sorunlarından birinin forvetinin ve defansının arasında büyük bir boşluk olması ve buna bir de oyuncuların yavaş çıkmasının eklenmesinin ardından, rakibin savunmada çoğalmasını sağladığını belirtti.

Skibbe'ye inandığını da köşesinde ifade eden usta yazar, Bellinzona karşısında Skibbe'nin elindeki sağlam oyunculardan iyi bir kadro çıkardığını ve tur atlaması gerektiği karşılaşmadan da istediği sonucu aldığını belirtti.

Perşembe gecesi oynanan bir diğer karşılaşmada Beşiktaş'ın Metalist'e elenmesine de paragraf ayıran Tanburacı, Ertuğrul Sağlam'ın hala bir takım iskeleti kuramadığını ve kadro kurmakta çektiği sıkıntıların ardından, beklenmedik bir şekildehavlu atarak elendiğini belirtti.

Çevrimdışı 03 Ekm 2008 10:00 am
Tüm çalışmalarını göster  

Bedava Türkçe Oyun Oyunlar

gskız

GALATASARAY

sen büyüksün galatasaray en büyüksün galatasaray yönetim futbolcu taraftar şapmiyonsun galatasaray inşallh

Çevrimdışı 03 Ekm 2008 11:31 am
Tüm çalışmalarını göster  

ivan

gskız demiş ki:
sen büyüksün galatasaray en büyüksün galatasaray yönetim futbolcu taraftar şapmiyonsun galatasaray inşallh

çok mulu

Çevrimdışı 03 Ekm 2008 12:37 pm
Tüm çalışmalarını göster  

aksi

gskız demiş ki:

yav gskız konu ile alakalı şettirsene =) korkuyorum her yere gs marşı yazarak başlıyacaksın diye çok mulu

Çevrimdışı 03 Ekm 2008 02:34 pm
Tüm çalışmalarını göster  

gskız

GALATASARAY

yav gskız konu ile alakalı şettirsene =) korkuyorum her yere gs marşı yazarak başlıyacaksın diye çok mulu[/quote]

vallhi kafamı bozmayın yazarım konuyla akası yokmuss peh hahah hohoho

Çevrimdışı 03 Ekm 2008 06:22 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Galatasaray
Atıldı

Ben ne zaman emektar olucağım?:D

Gskız valla fanatik Galatasaray lı

Çevrimdışı 03 Ekm 2008 07:29 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Yeni Başlık Gönder    Cevap Gönder

Forum » Futbol » Galatasaray » Yine de En İyisi G.Saray 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) 

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Son Mesaj
Yeni mesaj yok Yine Sigaramlayım, Yine Yalnız ): enginKurt Resimlerle Şiirler [Arşiv 2007] 5
30 Arl 2006 07:50 pm 
Yeni mesaj yok kemik saray.. SISTO İlginç Resimler 4
01 Ağu 2006 09:35 pm 
Yeni mesaj yok Son saray düğünü syscor Dünya Gündemi 1
08 Oca 2007 11:49 am 
Yeni mesaj yok G.Saray turnuvaya katılıyor MisKin Galatasaray 5
10 Nis 2006 01:53 am 
Yeni mesaj yok G.Saray Ülker'e güveniyor Raphish By Galatasaray 1
18 Tem 2007 05:57 pm 

Sun Oyun Bedava Türkçe Oyunlar