Bedava Türkçe Oyunlar

Forum » Müzik Haberleri » Youtube için oyun bitti

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder

kandak

emekliye ayrılmıstır raharsız etmeyin

MesajYoutube için oyun bitti

--------------------------------------------------------------------------------

SAN FRANCISCO federal mahkemesi yargıcı Google'in sahibi olduğu youtube sitesi adına Viacom film şirketi tarafından açıklan dava ile ilğili almış oldu karar doğrultusunda youtube sitesine eklenen bütün video kayıtları inceleme altına alındı. Ayrıca bu videoları izleyen kullanıcıların bilgilerinede el koyan mahkeme, gerektiğinde bu videoları ekleyenler hakkında yasal takibat başlata bilme kararına vardı.

Bu karar ile birlikte internet sitelerinin gizlilik ilkeleri adı altında taahüt ettikleri sözler boşa çıkmış oldu. Kullanıcıların ip adresleri ve bir çok genel bilgi artık mahkeme kayıtlarına işlendi.

Viacom şirketi Google şirketine 1 Milyar Dolarlık telif haklarını ihlal ettiği için dava açmıştı. Şuana kadar en az bu tür videoları 4.1 milyar kez izlendiğini belirten Viacom şirketi ayrıca hemen hemen herkezin günde 1 defa youtube sitesine giriş yaptığını belirtti.

Mahkeme kararı sonucu Youtube sitesi çok zor bir durumda kalacak.

Kaynak : nytimes.com
Not : Haberin tamamını çevirmedim. Sadece bazı başlık ve önemli yerlerini çevirdim. Bazı yerlerinde kendi yorumlarım bulunmaktadır okuyun (uamrım- ilk böylr yazdım fenrelee begenmedi düzelttik baaklım hahah hohoho )umarım begenirsiniz
alıntı malum

En son kandak tarafından 09 Tem 2008 12:18 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
Çevrimdışı 09 Tem 2008 12:08 am
Tüm çalışmalarını göster  

Bedava Türkçe Oyun Oyunlar

FenerLee

Ne Desem BiLmiyorum Kararsız KaLdım

Çevrimdışı 09 Tem 2008 12:11 am
Tüm çalışmalarını göster  

aksi

yok birşey olmaz bence =)

Çevrimdışı 09 Tem 2008 07:22 pm
Tüm çalışmalarını göster  

Yeni Başlık Gönder    Cevap Gönder

Forum » Müzik Haberleri » Youtube için oyun bitti 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) 

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Son Mesaj
Yeni mesaj yok Youtube Jacker [Sorunsuz, Programsız ... ivan Programlar 29
18 Kas 2008 01:06 pm 
Yeni mesaj yok Önemli: YouTube Video Eklemek & Görüntüle... enginKurt Aksiyim Online Video 6
19 Şub 2007 04:37 pm 
Yeni mesaj yok Önemli: Oyun İstekleri Ice Man Bilgisayar Oyunları (PC Game) 13
18 Haz 2007 10:17 am 
Yeni mesaj yok Önemli: Oyun İstek Bölümü..? uk@la Oyunlar 5
07 Haz 2007 11:35 am 
Yeni mesaj yok Önemli: Oyun Yama İstek Raphish By Oyun Yamaları 4
30 Eyl 2008 01:53 pm 

Sun Oyun Bedava Türkçe Oyunlar